NBTORRENT.COM: Cròniques 01 - 11 - 2015

Cròniques 01 - 11 - 2015

Sènior primera Divisió
Maristas A 64 - NBTorrent 63

Aquesta crònica podria ser una continuació de la de la setmana passada en quant a nivell demostrat pels dos equips. Els marcadors parcials dels dos primers quarts són abrumadors (17-12, 11-10). Al 3er quart Ismael,  Javi i Ferran se'n van encarregar de paliar els problemes en atac, encara que en defensa Maristas continuava anotant amb massa facilitat. Els torrentins trobaren la forma de tancar-se darrere i arribaren als últims minuts sempre per davant, gaudint d'una última possessió per a la victòria, però el tir de Vicente se'n va eixir de dins.

Si al llarg dels 40 minuts cada cistella costava sang i sudor  a cada equip, encara més en la pròrroga. Un triple de Antonio va donar moltes opcions als visitants a falta de menys de 2 minuts, però Maristas va retallar la diferència a base de tirs lliures (62-63). Els torrentins no aprofitaren les seus últimes possessions i Maristas va tenir els últims 7 segons per a fer un tir, el rebot del qual va anar a les mans del seu pívot, qui tingué el temps just de tirar sobre la botzina el ganxet de la victòria, per a alegria del públic local.

En definitiva, un partit prou lleig i més dur, on el rival se'n va emprar amb molta força en defensa, amb la permisivitat d'uns àrbitres que en alguns trams del partit només es dedicaven a xiular passos (d'una i altra banda). En qualsevol cas, Maristas va demostrar que havia preparat molt bé el partit, perquè els seus jugadors coneixien els sistemes de joc del rival millor que alguns jugadors del propi equip torrentí. Ara cal aprendre del errors i no lamentar-se perquè la temporada és molt llarga i estem només en la quarta jornada. Toca preparar el pròxim partit davant Vila-real i és que en casa no s'han d'admetre aquestos errors.

Mislata B.C. 56 - NBTorrent 61

Partit corresponent a la tercera Jornada de l'Aleví Nivell 1 a Mislata. No se sabia si era l'hora, la pista, el son, la qual cosa si estava clar és que el començament del partit no va ser com s'esperava. Parcial de 15-7 en primer quart, la qual cosa va fer anar remant durant tot el partit darrere d'un equip prou encertat sobretot per les canastres de 3 punts.

Fins a 8 triples van aconseguir els locals durant tot el partit. Al descans el marcador prometia que podríem aconseguir la victòria. (35-27) Però tot just començar el 4 període es van distanciar fins a aconseguir el màxim avantatge 42-31. A partir d'ací els nostres amb molta urpa i força en defensa van aconseguir robar diversos balons el que ens va fer acostar-nos al marcador amb un 3+1. El marcador reflectia 46-44.

Començàvem l'últim període amb 6 davall, però eren altres sensacions, era un altre estar en la pista i es va aconseguir donar la volta al marcador. Gran victòria dels alevins, però cal continuar disfrutant, treballant, potser amb menys físic. (lesionats Tomás, Pau, Andreu, Mario) . Esperem recuperar-los durant la setmana. Gran estos xavals.