NBTORRENT.COM: Cròniques 08 - 11 - 2015

Cròniques 08 - 11 - 2015

Sènior primera Divisió
NBTorrent 62 - E.B. Vila Real 52

Partit duríssim i molt físic davant un rival prou fort però que va clavar el genoll a terra en els últims minuts. Que anaven a predominar les defenses va quedar clar des del primer quart (14-11). L'entrada al partit de Joan, Rafa i Jorge va donar-ne aire fresc als torrentins i gràcies al seu encert en atac, els locals gaudiren d'un avantatge important al descan (33-22).

Al 3er quart els torrentins tornaren a estar negats de cara a l'anella i molt permissius en defensa, per la qual cosa Vila-real començà a creure en les seues possibilitats de victòria, aconseguint remuntar i posant-se fins i tot per davant (33-38). Aleshores Pablo va fer pujar el nivell defensiu i Ismael i Vicente començaren a anotar per a deixar el partit empatat a 42. L'últim quart fou de màxima tensió, encara que no de màxim nivell de joc. Javi estigué colosal en defensa, ficant un bon grapat de boines, mentre que Ferran va dominar la zona a pesar de la tancadíssima defensa de Vila-real. A falta de dos minuts i mig els dos equips arribaren empatats a 50, però els torrentins recuperaren puntualment l'encert i a poc a poc, gràcies als tirs lliures i a que Vila-real ho va fallar tot en atac, el partit va terminar amb una diferència que no representa allò que va ocórrer en la pista, on els visitant van tindre opcions de guanyar al llarg de 39 minuts.

En qualsevol cas, una victòria més (la quarta) per a l'equip entrenat per Ximo i Nàcher. Tots els partits s'estan resolvent en l'últim sospir, on pareix que els torrentins es saben moure prou bé, per traure una lectura possitiva d'allò vist fins ara en aquest inici de temporada. La pròxima setmana l'equip visitarà Godella, els entrenadors del quals prengueren el dissabte bona nota del seu pròxim rival, si alguna cosa bona es pogué prendre d'un partit tant trabat, físic i poc encertat.

Gràcies a tota la gent que va venir el dissabte al pavelló El Vedat: jugadors, pares, amics... Encara que el nivell de joc no sempre, al menys els resultats estan acompanyant en aquest inici de temporada i l'equip es sent molt orgullós de donar la cara pel club i per Torrent en aquesta categoria.

Sènior Preferent
CB Quart 64 - NBTorrent 57

Tercera derrota consecutiva i potser la més dolorosa de les tres. Cert és que les tres derrotes han arribat contra els tres equips que es mantenen invictes en la lliga. I que en les tres s'ha arribat al final amb opcions de victòria. Però la d'este diumenge és la que pitjor sensacions ens ha deixat.

Bon inici del partit amb un joc fluid i bona actitud defensiva. Segon quart just al contrari, amb joc molt espés i sense trobar el nivell defensiu adequat.

Després del descans reacció de l'equip, aconseguint remuntar diferència en el marcador, arribant a un sol punt per davall a l'últim període. En els últims minuts Quart va saber aprofitar les seues ocasions i va imposar la seua superioritat física.

L'equip té ganes de tornar a trobar-se amb la victòria i esta setmana es treballarà per a això

Valencia BC Genovés naranja 102 - NBTorrent 41

Donat que València Genovés era un equip que havia guanyat un partit en el que porten de temporada, al igual que el nostre equip, teníem certes esperances en guanyar este encontre. Però en ben cert és que des de començament de partit s’ha vist un rival molt més poderós físicament i amb qualitat d’alguns dels seus jugadors.

El partir s’ha iniciat amb dubtes per parts dels dos equips, amb un tanteig de només 6-1 al finalitzar el primer període. Inclús en acabar el segon període, el partit estava bonic i igualat (21-14). Però ha sigut a partir del tercer període, amb un parcial desfavorable de 14-3 quan el match ha començat a caure de manera definitiva a favor del Genovés. Esta tendència no ha fet més que confirmar-se en cadascú dels períodes posteriors, consolidant a poc a poc l’equip contrari la cridanera diferència final de 61 punts (102-41).

Este partit no ha de servir per a fer caure l’ànim dels nostres xics, ja que encara hi ha partits importants per davant, en els que tindrem possibilitats de competir i guanyar.

Ànim equip!!

Infantil Nivell 3
Sportiu Xe Alaquas Negro 47 - NBTorrent 11

Aleví Nivell 1
NBTorrent 68 - CB Escolapias A 51

Partit complicat encara que el marcador demostre una victòria fàcil. Els primers parcials 9-7 i 9-10 així ho indicaven. Atacs ràpids, sense cap, fent pràcticament la guerra cada u pel seu costat.

En el tercer període encara que va ser de 15-5 va ser més perquè l'equip contrari no va enllaçar jugades que per encerts nostres, ja que tot just començar el quart període ens van tornar la moneda amb un parcial de 6-15. Va ser en el quart període quan es va utilitzar el cap, atacs estàtics, jugar sense baló i esperar una bona posició de tir i a poc a poc ens vam anar allunyant en el marcador.

Els tres triples aconseguits en l'últim períodes per a un total de 8 en tota la trobada va ser la punta davant d'un corretjós equip d'Escolàpies que va saber jugar les seues bases. Atacar ràpid i esperar-nos arrere. Cal continuar treballant i dissabte que ve a Castelló per a finalitzar una gran primera volta que per ara se salda amb 1 derrota i tres victòries que ens alça al segon lloc del nostre grup.