NBTORRENT.COM: Cròniques 15 - 11 - 2015

Cròniques 15 - 11 - 2015

Sènior primera Divisió
CB L'Horta Godella 75 - NBTorrent 61

Partit molt dolent dels torrentins on Godella va ser superior i va demostrar més intensitat i més ganes de guanyar des del primer quart. Els locals agafaren avantatge al marcador des dels primers minuts i encara que els torrentins lluitaren per retallar la diferència, que sempre estigué al voltant dels deu punts, només al tercer quart va paréixer que la igualada seria posible. No obstant, les nombroses errades de cistelles fàcils pels visitants, la concessió de regals que Godella no va desaprofitar i la càrrega mental d'anar tot el partit remant a la contra, van terminar per rendir els visitants, convertint la part final de l'últim quart en un intercanvi insustancial de cistelles.

A més, com les notícies negatives mai arriben soles, per a completar un dissabte negre Antonio es va lesionar un turmell en l'última jugada del 3er quart i s'afegix a Ruben en una infermeria que comença a estar massa poblada.

En qualsevol cas, la lliga és molt llarga i encara queda massa campionat per a perdre la il.lusió. És cert que estàvem potser massa ben acostumats a obtindre'n bons resultats sense gairebé esforç ni patiment, però això és Nacional i no hi ha rival senzill. Aquest equip pot donar més i jugar molt millor d'allò que estè demostrant i a partir d'aquesta setmana aquest ha de ser l'objectiu més enllà de resultats i posicions en la classificació.

Sènior Preferent
NBTorrent 52 - CB Col. Alemán A Burjassot 58

Portàvem tres partits consecutius jugant contra equips que lideren la classificació, fent bons partits però perdent per poc marge. Volíem que este partit fora el de retrobar-nos amb la victoria... però no va posar ser.

Els visitants van plantejar des de l'inici un partit de ritme lent, quelcom que els venia millor als seus interessos. Defensa en zona tot el partit, i en atac buscant joc interior on se sentien més forts.

Després d'un primer quart de tanteig entre ambdós equips, en el segon els del Col·legi Alemany van saber imposar-se i aconseguir avantatge en el marcador.

Després del descans eixim decidits a canviar el ritme, pugem intensitat en defensa i a poc a poc aconseguim recuperar tot el terreny cedit.

No va ser fins a l'últim quart quan aconseguim tancar la remuntada i posar-nos per davant en el marcador.

Però l'esforç, les faltes acumulades i la major experiència del rival ens van deixar sense el sabor de la victòria

Només toca seguir intentant-ho, sabent que els pròxims partits no seran fàcils, però posarem tota la nostra decisió i determinació per a sumar la tercera victòria de la temporada

De menys a més.

El començament del partit no va ser molt bo, perquè al temps que la defensa no era molt efectiva s'ajuntava el poc encert en atac sumat a les múltiples pèrdues de balons.

Però ja en el segon quart es va poder remuntar la diferència en contra de fins a 12 punts per a posar-nos per primera vegada per davant en el marcador.

La segona mitat del partit va començar de manera prou igualada però amb control del partit per part del NBT que en un esforç de defensa va aconseguir trencar a l'equip contrari i distanciar-se còmodament en el marcat de 8 punts per a posteriorment dedicar-se a mantindre el partit controlat.

Cadet Nivell 1
Valencia BC Genovés A 72 - NBTorrent 41

Cadet Nivell 3
NBTorrent 33 - Maristas B 58

Infantil Nivell 1
Denia Basquet 99 - NBTorrent 46

Un començament apoteòsic de l’equip contrari, ha fet que el parcial inicial en el primer quart haja sigut de 17-0. En part per el seu encert, en part per entrar a pista massa freds. Esta dinàmica ha continuat en els dos següents períodes, especialment cridaner el tercer, amb un parcial de 22-3, per a un 47-12 en l’electrònic.

A partit d’eixe moment, l’equip ha millorat la seua cara, amb un parell de períodes guanyats, i sobretot una altra actitud. Este fet ha provocat que, encara que el tanteig anava ampliant-se, ja no el feia de la manera que ho havia fet fins a eixe moment. Un nou baixó de braços en l’últim període, fruit del cansament i la impotència, ha fet que el resultat quedara finalment en un aclaridor 99-46.

La setmana que bé, tenim una important cita, esta vegada en pista de l’Alginet, on tenim una bona oportunitat de consolidar la cinquena plaça. A preparar una bona setmana d’entrenaments per a arribar amb les màximes expectatives a eixa cita.