Mislata BC 88 - NBTorrent 80

Sènior Preferent
VUB Sportiu Quartell 72 - NBTorrent 59

I seguim sense trobar el camí de la victòria.

Sabíem per endavant que el rival seria dur. Equip veterà, amb molta experiència i qualitat, i que ens superava físicament. Plantegem un partit en què volíem que el ritme de joc fóra alt, la qual cosa a priori ens beneficiava.

Després d'uns primers minuts de dubtes vam ser entrant en partit, arribant al descans amb una lleugera ventaja. El tercer quart vi amb una desconnexió total en el nostre equip. Mal en defensa i sense idees en atac. El que es va traduir en 16 punts en contra en el marcador. L'últim període va ser el d'intentar la reacció, es va intentar, però no sé va aconseguir.

El capritxós del calendari fa que la setmana que ve tornem a jugar contra un dels equips que lideren el grup. Sens dubte que anirem a per la victòria que tant se'ns resistix

NBTorrent 65 - EB Lliria 64

Bo i vibrant partit el que es va celebrar en el matí del dissabte en el Pavelló amb el Líder del grup LLÍRIA. Tot just començar el partit es va notar el perquè són líders amb cap partit perdut. Un equip fort en defensa i amb grans llançadors en l'exterior i xics alts que agafaven fàcilment el rebot. No van donar cap opció als nostres. Al descans l'avantatge del visitant era de 18 punts.

Però quelcom va passar en el descans, entre un bombo en el Pavelló i van començar des de la grada a aconseguir una grandíssima gesta. Els xavals van començar a entonar-se i el rival va abaixar els braços i a poc a poc els nostres van ser ficant-se en el partit. Importantíssim en el quint quart que a falta de 3 minuts el rival es quedara amb 4 en pista per una quinta falta personal d'un jugador. I els nostres ho van saber aprofitar, arribant a l'últim període amb un marcador de 55-53.

En l'últim període ja els nostres xavals ficats a límit en el partit i amb la grada enfervorida, aconseguim intercanviar canastres i a falta de 8 segons amb un marcador de 65-63 tenien dos tirs lliures per a empatar el partit. Van ficar el primer tir però el segon ho va fallar, capturant el rebot i no soltant el baló en cap moment. Gran victòria davant del líder del grup i ens encimbella al segon lloc del nostre grup. Cal continuar treballant perquè van haver-hi períodes que s'els "regala" al contrari. Grandíssims estos xavals. Després a Almorzar¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡