NBTORRENT.COM: Cròniques 29 - 11 - 2015

Cròniques 29 - 11 - 2015

Sènior primera Divisió
NBTorrent 46 - Amics Castelló 59

Partit dolentíssim on els dos equips lluitaren per ser pitjor que l'altre. Absència total d'ordre, paciència, encert i bàsquet. Amics va ficar dues seguides a falta de 3 minuts i vista l'anorèxia anotadora d'ambdòs equips (en el cas dels torrentins ja no és una casualitat sinò una patologia de fer-se mirar), als castellonencs els va bastar eixe minut màgic d'encert per a emportar-se el triomf. Els parcials foren tant raquítics que no cal ni dir-los.

La bona notícia és que els torrentins han ajornat el seu partit del pròxim cap de setmana, que es disputarà l'altre dimecres en Aldaia. Així l'equip en gaudirà de setmana i mitja per a canviar el xip d'una vegada perquè els partits passen però el seu joc no millora allò que tots desitjaríem. Ànim i a treballar!

Sènior Preferent
NBTorrent 54 - CEB Lliria B 73

Poc resultat hem tret en aquests últims partits, set encontres consecutives contra els set equips millor classificats. Si en el bagatge de victòries - derrotes hem eixit escaldat, en sensacions no ha sigut tan negatiu. Hem competit gran part dels minuts disputats contra equips que ens superaven en experiència i físic. I molts resultats han sigut ajustats en el marcador.
Aquest dissabte ens va tocar bregar contra Lliria, equip que arribava invicte. El partit es va ser decantant cap als visitants per desgast. El fet de poder sumar solament 8 jugadors, després de la gran quantitat de lesions que patim, va fer que la diferència física fóra major en la nostra contra. Així i tot, en el tercer quart abriguem esperances en reduir la diferència que ens portaven, però no va ser suficient i els visitants van tornar a estrènyer per a augmentar la diferència
Toca seguir en peus, esperant que aquestes bones sensacions es convertisquen en victòries ara que el calendari ens dóna una mica de treva.

CNB Xativa A 97 - NBTorrent 39

Encara que l’equip en el partit de hui ha mostrat una lleugera milloria respecte al partit anterior, novament hem trobat a un equip contrari molt més fort físicament i amb individualitats molt destacables. Encara que hem estat molt incisius en determinades accions del partit, com ara la lluita pels rebots i balons furtats, és molt difícil fer-se amb el control del joc quan les diferències físiques són tan notòries.

Excepte en dos períodes, que hem aconseguit guanyar, la resta han sigut de clar domini local, amb parcials que han oscil·lat entre els 8 i 15 punts de diferència. Això ha fet que el resultat final haja sigut un aclaridor 97-39.

En el següent partit, davant Alacant, tindrem un altre match amb un equip molt més poderós físicament. Sens dubte, cal extraure una lectura positiva: l’equip està acostumant-se a lluitar contra moltes adversitats, cosa que els farà créixer com a jugadors, aspecte important per a afrontar amb èxit la següent fase.