NBTORRENT.COM: Cròniques 20 - 12 - 2015

Cròniques 20 - 12 - 2015

Sènior primera Divisió
Alboraya A 79 - NBTorrent 58

Els locals eixiren molt més concentrats i encertats (13-2) però els torrentins remuntaren amb prou paciència al llarg de gairebé tota la primera meitat (30-31). No obstant, una altra ràfega de triples d'Alboraia els posà per davant al descans (36-33).
Al 3er quart els torrentins patiren la seua habitual empanada i Alboraia, primer anotant des de baix i després a base de triples, se'n va a anar al marcador a gairebé els vint punts d'avantatge. A pesar d'això l'entrenador local no es refiava dels torrentins i cada volta que anotaven una cistella i mitja en demanava temps mort. Però no estan els torrentins per a remuntades heroïques.

Esperem que les vacances de Nadal senten bé a l'equip i la tornada del campionat es parega més al començament que a la part final de la primera volta. Som-hi!

NBTorrent A 58 - Valencia BC Genovés Naranja 94

Encara que, novament, l’equip a patit una derrota, les sensacions del partit de hui han sigut molt positives davant un equip molt més poderós físicament com és València Básket Genovés. La primera part ha sigut, sens dubte, de les més completes que ens ha brindat l’equip, tant en defensa, com en la fluïdesa atacant. En acabar els 3 primers quarts, només perdíem de 7 punts, lluitant cada baló i cada rebot com si anara la vida en això. No obstant, conforme ha anat passant el temps, el cansament dels nostres xics, degut sobretot a la diferència física tan notòria, ha fet que les diferències foren cada vegada més grans, poquet a poquet, però sense parar. Finalment, el marcador (58-94), possiblement no reflectix la diferència que ha hagut sobre la canxa. És per a estar orgullosos amb l’esforç dels nostres jugadors.

Consumat el descens a Preferent, anem a competir contra equips més acorde al nostre nivell. Amb la il·lusió intacta, anem a mirar el futur amb optimisme.

Ànim xics per al que queda de temporada!!