NBTORRENT.COM: Cròniques 14 - 02 - 2016

Cròniques 14 - 02 - 2016

Sènior primera Divisió
NBTorrent 55 - CB L'Horta Godella 48

Partit a priori complicat per a testejar com de sòlida era la recuperació anímica i de joc del nostre primer equip després de trencar la interminable ratxa negativa el passat dissabte en Vila-real.

Ambdòs equips jugaren amb molta intensitat i ho posaren prou difícil als àrbitres, que en xiularen les mateixes faltes que en dos o tres partits normals. Els torrentins anaren sempre per davant 16-14 després del 1er quart i 29-27 al descans. El marcador és gaire representatiu de què no estava sent un partit d'allò més vistós per l'encert, però sí al menys per l'emoció.

Al 3er quart els torrentins patiren l'absència de Ferran al llarg de molts minuts per causa de les faltes, però a pesar de que Godella va agafar la davantera a meitat del període, les distàncies no eren significatives. Godella anava sumant punts pràcticament gràcies a tirs lliures, rebots ofensius o pèrdues locals seguides de contraatac sense oposició. Ximo Espirito Santo i Nàcher Neville estaven desesperats davant la inoperativitat ofensiva i defensiva dels seus jugadors, que gairebé vivien de les accions individuals de Javi, sublime com sempre, que a més  va posar mitja dotzena de taps i aproximadament va capturar dos-cents rebots, acompanyat en aquesta tasca per la feina oscura de Juan en la zona. Tot i això, Godella no trencava el partit, encara que a falta de mig quart la cosa no pintavamassa  bé per als interessos locals, veient com de caríssims anaven els punts al pavelló El Vedat (40-44). En aquesta situació i amb Ferran eliminat, els torrentins visqueren un d'eixos moments d'encert que s'han trobat a faltar en totes les ajustadíssimes derrotes que ha patit l'equip en la tornada del campionat. A falta de 3 min, Antonio va clavar un triple, i a continuació un altre Jorge, i a continuació un altre Joan (49-46). Ja en l'últim minut Godella encara en tingué opcions de remuntar, però els seus tiradors estaven ofuscats i finalmente a Vicente no li va tremolar la mà des de la llínia de tirs lliures per a assegurar el triomf (55-48).

Amarga tornada, al que també fou moltes vespadres el seu pavelló, del torrentí Dani Zafón, que no en gaudí del seu millor dia. Probablement l'emoció de tornar a casa li va nublar la ment, impedint-le rendir al seu nivell habitual. Però sense dubte la gran anècdota del partit va tindre lloc abans, mentre l'escalfament, quan un xaval de l'staff tècnic de Godella es va a apropar al nostre molt honorable President i li va demanar, molt educadament això sí, que enxufara a l'equip de música una memòria USB que li entregava en mà. Aquest fet absolutament extraordinari i irrepetible va descol.locar a propis i extranys. Des de quan l'equip visitant demana a l'equip local traure'n la seua música d'escalfament per a conectar la que han portat ells de sa casa?!? S'hauria d'iniciar una investigació oficial per a aclarir si Godella només va fer això el dissabte passat per algun motiu desconegut i incomprensible o, al contrari, és marca de la casa i ho fan per tot arreu on juguen com a visitants. És molt probable que siga lo segon, perquè no és normal portar en la butxaca una memòria USB amb música per a l'escalfament quan jugues fora de casa... I a més, la música que va posar Godella en sa casa era horrible i atronadora, però cadascú té els seus gustos.