NBTORRENT.COM: Cròniques 21 - 02 - 2016

Cròniques 21 - 02 - 2016

Sènior primera Divisió
NBTorrent 61 - Mislata BC 53

Aquesta vegada el partit va iniciar-se sense incidències destacables i cap persona del cos tècnic de Mislata va preguntar si podien posar la seua música d'escalfament. Els degué agradar la que hi havia, perquè Mislata va eixir prou concentrada i sense fer-ne soroll se'n va anar 10-15 al començament del 2on quart. Però a base de triples (Rafa molt encertat tot el partit) i gràcies a la injecció d'energia en atac que sempre suposa l'entrada d'Ismael en joc, els torrentins remuntaren (18-10) i continuaren més enllà, 30-21 al descans. Un ritme anotador d'autèntic escàndol...

Els torrentins seguiren defenent amb molta intensitat i provocant que Mislata no es trobara còmoda sobre la pista en cap moment. Els problemes de Mislata per a defendre el 2x1 els van aprofitar els bases torrentins Jorge i Vicente per a sumar des de corta distància (42-35). Els minuts de l'últim quart passaven i Mislata seguia clavada en 35 punts, fiant-ho tot al seu poder interior, que va ser completament anul.lat pel gran treball en la zona de Ferran, Javi i Juan. Això i una miqueta d'alegria ofensiva van permetre als torrentins anar-se'n al marcador (49-35) a falta de 5 minuts. Els locals encara gaudiren d'un parell de triples per a rematar el partit, però Mislata, ja pressionant a la desesperada, va recuperar alguns balons i se'n va ficar de nou al partit (51-46). Aleshores Javi va clavar un triple definitiu a falta de 2 minuts, que sumat a la precipitació en atac de Mislata, va deixar el partit vist per a sentència (61-53).

Tercera victòria consecutiva dels jugadors de Ximo i Nàcher, aquesta vegada davant el 2on classificat. I a més, guanyant el basketaverage, circumstància importantíssima! El pròxim cap de setmana toca visitar la pista de l'Amics de Castelló. Amics sense dubte en fèrem un bon grapat a Castelló quan en el partit d'anada els castellonencs van aconseguir la seua primera victòria en la lliga justament al visitar el pavelló El Vedat. Cal afegir que l'última vegada que es va repetir aquest duel, els castellonencs en tenien una sel.lecció musical d'escalfament molt del gust dels torrentins, impossible oblidar aquell Moonlight shadow, temaso de Mike Oldfield ft. una irlandesa amb nom i pinta d'irlandesa.

També cal felicitar des d'aquesta crònica a Pit Barra pel seu nombrament com a flamant 2nd coach de l'equip Júnior, que va com un tir. Nàcher és un entrenador molt treballador i voluntariós però potser una miqueta jove i inexpert, i per això de segur que notarà molt possitivament l'ajuda de Pit i la seua ditalada experiència en la banqueta.

Sènior Preferent
NBTorrent 77 - CB Quart 47

Ha de ser la joventut, aqueixa virtut que impregna d'incertesa tot el que es realitza. Veníem d'una dolorosa derrota en el partit anterior. I abans, d'un partit competit al màxim contra el millor equip de la lliga, bé prop de donar la sorpresa. Així que no era fàcil predir com aniria el partit.

L'única cosa clara era que l'equip venia amb ganes de rescabalar-se. De mostrar que el treball entre setmana segueix sent bé.

I aqueixa creença en què el treball porta fruits va ser la que apliquem durant el partit. Sent constants i aplicant el nostre joc... fins que aconseguim obrir distància en el marcador i dominar el partit.

Important victòria, ens reforça guanyar a equips de la part alta de la classificació, i ens permet seguir creixent com a equip.