NBTORRENT.COM: Cròniques 06 - 03 - 2016

Cròniques 06 - 03 - 2016

Sènior primera Divisió
NBTorrent 71 - Aldaia 80

Dins de l'últim minut del partit Pedro va regalar al públic un "superman", volant per damunt de la banqueta rival amb l'objectiu de salvar una pilota gairebé impossible. Si tots els seus companys posaren la intensitat i la lluita de Pitiano Barraldo, l'equip aniria primer classificat. Una miqueta abans, Aldaia s'empenyà en continuar ficant-ne mans innecesàries en defensa, que amb el partit decidit els àrbitres començaren a xiular. Gràcies a aquestos tirs lliures, a una miqueta d'encert als triples i a la relaxació dels visitants, els torrentins retallaren la diferència al marcador en apenes quatre minuts, obligant a l'entrenador visitant a demanar un parell de temps morts. En realitat, el partit estava clar des del 3er quart (44-66), quan Ximo ho va intentar tot per a fer reviscolar els seus jugadors, sense aconseguir-ho. Desgraciadament, aquesta vegada no hi hagué reacció. Aldaia venia llançada des del 2on quart, que va començar perdent 23-13 i va terminar guanyant 30-40. Potser els jugadors visitants no estiguen sempre tant encertats en atac com aquest dissabte, però sense dubte foren molt superiors en actitut defensiva i ganes d'emportar-se el partit. Llàstima que els torrentins no saberen mantindre el nivell de joc demostrat en l'excel.lent inici de partit, amb especial intervenció d'Ismael i Rafa.

A més, en l'equip torrentí va debutar José Morella, reforç molt important que apuntal.la un joc interior que últimament està patint la sèrie de lesions que arrastra Ferran. José va disputar molt bons minuts el passat dissabte i està clar que la seua participació en la fase decisiva de la temporada serà fonamental.

Pròxima parada: visita al líder Llíria. Jugar en Pla de l'arc sempre és un plaer.

NBTorrent  53 - CB Escolapias A 103

19-0. Eixe és el parcial que ens ha condemnat decisivament la resta del partit. Transcorria el cinqué període. Fins a eixe moment, l’equip havia treballat molt bé, front a un equip molt més poderós físicament, donat que al descans perdíem “només” de 19 punts. Cal destacar, en canvi, un tercer quart vibrant, en el que el parcial ha sigut un espectacular 24-14, amb transicions ràpides, encert en el tir, intensitat... La resta del partit ha sigut un degoteig constant de punts contraris, a excepció del 8-7 del seté període.

No es poden extraure moltes conclusions d’un partit en el que hi ha tanta diferència física, encara que seria injust no reconéixer el potencial del nostre rival de hui, molt ben treballats i amb bons jugadors.

Ànim xics. A preparar la setmana per a arribar a tope al següent partit!!.