NBTORRENT.COM: Cròniques 03 - 04 - 2016

Cròniques 03 - 04 - 2016

Sènior primera Divisió (Fase descenso)
NBTorrent 49 - CB L'Horata Godella 57

Per la peresa que dóna començar aquesta segona fase del campionat, podria pensar-se que no n'hi ha gairebé res important en joc. En canvi, és el moment més important de la temporada perquè es disputa la permanència en la categoria. L'equip torrentí parteix amb 2 punts, igual que Petraher (8é classificat de l'altre grup), mentre que Godella parteix amb 3 punts i Albufereta Maristas en té només 1 punt (12é classificat del grup Sud).

El partit no va començar gens bé per als torrentins, que a més de la baixa de llarga duració de Ferran, afegiren la de Javi. Tot això, en llínees generals fou un partit més o menys igualat en el sentit de que el joc era igual de dolent per ambdòs parts. Godella va anar sempre per davant al marcador però sense anar-se'n mai per damunt del +10 d'avantatge. La primera espenta la donaren els visitants al 2on quart gràciès a una sèrie de triples (llançats sense la deguda oposició torrentina). Al 3er quart, la superioritat dels visitants va continuar gràcies a que aprofitaren els nombrosos tirs lliures de què gaudiren, alguns com a conseqüència de faltas prou discutibles. I a l'últim quart Godella va explotar la via del rebot ofensiu. Aquestos tres arguments, units a la falta d'ordre i encert dels locals, feren que els visitants, sense fer un gran bàsquet, s'emportaren el triomf. No obstant, si ho mirem des del costat contrari, és cert que els torrentins no jugaren gens bé, però al menys lluitaren i aconseguiren estar en la pomada tot el partit a pesar de la baixa dels seus jugadors més importants. Però per a mantindre's en Nacional no basta amb això.



Sènior Preferent
ACD Benicense 56 - NBTorrent 59

Quatre baixes en l'equip van ser un minvament important de cara a afrontar aquest partit. Però l'equip va saber reposar-se a aquestes circumstàncies per a aconseguir la victòria. 

Gens més començar el partit ens vam adonar que no anava a ser res fàcil. Els de Benicassim van plantejar una defensa quina ens impedia moure'ns amb fluïdesa en atac. A més, el seu encert en el tir exterior va fer que pogueren obrir bretxa en el marcador. 

L'equip va saber reaccionar des de la defensa. La nostra pressió va fer mossa i corrent més que ells vam poder donar la volta al marcador just abans del descans. 

En el tercer i última cambra la dinàmica va ser nostra, arribant a gaudir d'una renda de +15. Fins que ens va entrar la pardalara mancant 4 minuts per al final. Els atacs se succeïen sense que anotàrem i la renda es va ser reduint. La reacció no arribava i la victòria va ser més patida del que ens haguera agradat. 

Ens queden 3 partits de lliga amb l'objectiu d'arribar el més amunt possible en la classificació. Volem ser vuitens. I tot pansa per guanyar el dissabte a un dels equips d'a dalt com és el Vinaròs. A top!!!


Junior Autonòmic
NBTorrent 70 - IT8 Engineering Sueca 52


Junior Zonal
CB Utiel - NBTorrent
(NBT no se presenta)


Aleví Autonòmic
NBTorrent 28 - Valencia BC 2004 78