Cadet 2ª zonal
NBTorrent 72 - CB Sedaví C 46

Infantil Preferent
CB Castellón 68 - NBTorrent  38

Com el Dr Jekyll y Mr Hyde. Així ens vàrem comportar com a equip este cap de setmana. El primer període (4 primers quarts), vàrem ser un equip compacte, tant en defensa com en atac, que va tindre paciència en elaborar les jugades ofensives i que va defendre intens i va tancar els rebots front a un equip amb alguns jugadors de 1,90. De fet, este primer període va concloure amb un esperançador i meritori 27-21.

El problema vingué després del descans. Pareixia que se’ns havia oblidat en 5 minuts totes les bones situacions del primer temps, i vàrem començar a no jugar en equip, a cometre errades absurdes i a fer una mala selecció de tir. De fet, entre el cinqué i sisé períodes, vàrem patir un parcial molt roí de 23-3. Els dos últims actes van servir per a equilibrar de nou el joc i maquillar el resultat final (68-38).

Cal seguir treballant, aprenent que els partits duren 40 minuts i que la perseverança dins d’un mateix partit és fonamental. Tan de bo els nostres xics siguen capaços de allargar eixes bones pinzellades que donen durant els partits. Ànim!