NBTORRENT.COM: Cròniques 17 - 04 - 2016

Cròniques 17 - 04 - 2016

Sènior fase descens primera Divisió
NBTorrent 74 - Alimar albufereta 61

Partit decisiu de cara al descens, la qual cosa es va fer sentir en el baix nivell de joc i l'alta quantitat de faltes xiulades a ambdòs equips. Tret de l'1-4 inicial després de dos minuts, els torrentins sempre anaren per davant. Al segon quart, per un instant els torrentins obriren un xicotet marge de 10 punts gràcies al canvi de ritme que sempre suposa l'entrada d'Ismael i l'encert de Rafa i Ruben, però els alicantins reaccionaren ràpidament i al descans el marcador era 28-26.

Al 3er quart el joc seguia molt trabat. Maristas vivia dels tirs lliures (malgrat desaprofitar gran quantitat d'ells, al igual que els locals) i algun rebot ofensiu. Els torrentins anaven sumant-ne punts amb molt d'esforç gràcies a la superioritat de Javi des de fora i Juan i José carregant el rebot ofensiu. Això fins que a l'inici de l'últim quart Javi i Vicente clavaren un parell de triples, que afegits als contraatacs de Jorge i Pablo A., posaren l'avantatge torrentí en 49-38. Joan, que estava fent un grandíssim treball defensiu, es va llastimar el turmell a falta de 6 minuts amb 49-42. Aleshores arribà la segona i definitiva espenta dels torrentins amb dos triples de Antonio i un altre de Jorge. Els alicantins perderen la concentració i a falta de 3 minuts es trobaren de sobte 20 baix (62-42). Alguns despistes defensius del locals permeteren als visitants retallar la diferència en els últims minuts (74-61).

Resten només tres partits d'aquesta segona fase i l'equip alicantí ha de guanyar al menys dos dels tres partits per a igualar als torrentins. En qualsevol cas, per a no haver d'esperar a l'última jornada i haver de jugar-s'ho tot en la pista de Maristas, aconseguir una victòria en un dels dos següents partits en Godella i en casa davant Petraher seria sense dubte definitiu per als interesos del nostre primer equip i així poder consolidar la permanència en la categoria.

Moltes gràcies al xavals del club, als amics i familiars i a lex xiques de l'UBF pel seu suport cada dissabte i en especial en aquest partit. Us esperem dins de quinze dies en el que serà l'últim partit de la temporada com a locals.

Sènior Preferent
CB Burriana 67 - NBTorrent 76

Victoria a Borriana en un desastrós partit dels nostres. Sense intensitat en defensa i sense ritme en atac, una contínua successió d'errors tant defensant la nostra cistella com cercant la contrària.

Diuen que de les coses negatives s'aprèn més que de les positives. D'aquest partit hem d'aprendre i molt.

Queda una setmana per a tancar la lliga, ho farem a casa contra Vila-Real. Volem que les sensacions siguen molt diferents a les d'aquesta setmana.