NBTORRENT.COM: Cròniques 24 - 04 - 2016

Cròniques 24 - 04 - 2016

Sènior primera Divisió fase descens
CB L'Horta Godella 70 - NBTorrent 53

Els torrentins començaren prou bé (5-9) amb Ariza, Rafa i Jorge gaire enxufats, però després de 6 minuts Godella va passar de fallar-ne alguns tirs a ficar-ho absolutament tot. Aquest fet, afegit al desordre ofensiu i la fragilitat del rebot torrentí quan José no estava a pista, feren que al descans el marcador fóra exagerat (48-24). A la segona meitat només n'hi havia marge de millora per als visitants. Cal mencionar els excel.lents minuts de Pit, fent-ho tot bé: punts, rebots i faltes en atac.

Sense dubte, l'equip torrentí ha sofrit aquesta setmana les conseqüències d'una notícia esgarrifosa que ha fet tremolar els ciments del club: Barra s'ha oferit a l'Alberic (1ª Zonal) per a jugar la Copa amb ells. Aquest oferiment ha provocat una gran quantitat d'interpretacions, totes negatives. Està Barra preparant la seua eixida del club i ja busca equip per a la pròxima temporada? O només és una estrategia de Pit per a negociar a l'alça la seua renovació en Torrent amb un títol de Copa zonal baix el braç? Estarà fent servir Claifor l'antiga tàctica de posar gelòs al seu club amb una finta d'infidelitat estival-copera amb Alberic? En qualsevol cas, la sortida de Barra del nostre club seria un fet traumàtic i esborronant, perquè no només se n'aniria un jugador compromés amb el nostre club, que mai a la vida en 17 anys ha amenaçat amb marxar-se a un altre club, sino que a més l'NBT perderia un gran entrenador. No oblidem que una part important del mèrit de la miracolosa salvació del Júnior Autonòmic li correspon amb justícia a Pedro, com a 2on entrenador de l'equip. En definitiva, que Pit s'haja oferit a un altre equip en aquestes setmanes decisives no n'hi cap dubte que ha desestabilitzat la marxa del grup.

Esperem que malgrat els rumors sobre la situació contractual de Barra, l'equip sàpiga recuperar la calma i la concentració davant l'importantíssim partit d'aquest dissabte. Si es guanya a Petraher, l'equip haurà aconseguit la permanència. Allò que sí és segur és que serà l'últim partit de la temporada al pavelló El Vedat, no us el perdeu!

Sènior Preferent
NBTorrent 84 - EB Vila-Real B 57


Sénior 2ª Zonal
CB Benetusser 51 - Gentvikinga 55


Junior Zonal
NBTorrent 36 - CB Grao 62


Cadet Preferent
NBTorrent 40 - CD San Pedro Moixent A 94

Cadet 2ª zonal
CB Benimaclet B 60 - NBTorrent 56


Infantil Preferent
NBTorrent  55 - Club Basket Benimaclet A 46


Infantil 2ª zonal
Monte Sion 113 - NBTorrent 16


Aleví Autonòmic
EB Lliria 51 - NBTorrent 69