NBTORRENT.COM: Altrium-Torrent finalitza la 1a volta del campionat en una excel·lent 7a posició

L'Últim partit de la primera volta, corresponent a la 15ªjornada, es va saldar amb un triomf sense complicacions per 92-78 contra San Jose de la Vega.

Altrium-Torrent continua fent valdre de manera implacable el factor pista i després de la seua derrota en la segona jornada contra Calp, conte per victòries els seus partits com a local. Esta vegada la víctima va ser l'equip murcià de San José de la Vega, que va acudir al pavelló del Vedat amb escassa presència numèrica però amb els seus jugadors més destacats. Per això, el partit va discórrer igualat fins al descans, que es va arribar amb marcador de 46 a 40, favorable als torrentins.
No obstant això, el cansament va anar acumulant-se en els jugadors visitants i van bastar només 5 minuts de l'habitual bon joc torrentí (amb 3 triples de Manu, un d'Albert i un altre de Paco) per a liquidar el partit, gràcies a una renda que per moments va fregar els 30 punts d'avantatge. Açò va permetre que tots els jugadors locals disposaren d'oportunitat per a reivindicar-se. A més, Ismael va fer debutar en 1ªNacional a la promesa local Vicent (Tonetti), una de les perles del club, que a curt-mig termini estan cridades a la renovació generacional en el Senior A.

Amb esta victòria el Nou Bàsquet acaba la primera volta del campionat, que va iniciar de la mateixa manera, guanyant en San Javier, allà pel mes de setembre. No obstant això, les circumstàncies han variat radicalment: la campanya es va iniciar infestada de dubtes darrere d'una pretemporada titubejant; dubtes que es van dissipar a mesura que l'equip s'anava refermant en la part mitjana de la taula i sobretot, gràcies a l'excel·lent joc i a la casta que l'equip ha brindat a la creixent afició que acudix en massa cada dissabte, al llarg d'esta primera volta, i que esperem ens continue acompanyant durant els 4 mesos que resten encara per al fi d'esta temporada tan assenyalada per al bàsquet de la nostra ciutat.
Anotaren:
ALTRIUM TORRENT: Albert (11), Justi(8), Paco (5), Gustavo (2), Manu (25)-cinc inicial- Ferran (29), Antonio(2), Ovi (4), Juanma (-), Rubén (4), Chus (2), Vicent (-)
SAN JOSÉ DE LA VEGA: Morales (-), Ballester (17), Marín (14), Arias (10), Valero (26)- cinc inicial- Ibañez (9)

PLANTER

Caixa Rural Torrent (senior B) 80
- Basquet La Llum 54

NB Torrent (senior C)
57 - Black Rose Villar 44
PARTIT EN TEORIA FÀCIL, ELS PROBLEMES VAN SORGIR COM QUASI SEMPRE PER LES NOSTRES PRÒPIES ERRADES DEFENSIVES,PERÒ A POC A POC SE SOLUCIONAVEN ELS DITS DESGAVELLS. COMENCEM AMB PARCIAL DE 9-0, PERÒ ACABANT EL PRIMER QUART 13-11. EL SEGON VA SER MILLOR ACABANT 26-15. PERÒ EL MILLOR DEL PARTIT VA SER L'ULTIME LLANÇAMENT DEL TERCER QUART, QUAN PABLO REP UN BALÓ QUEDANT DOS SEGONS I DES DEL NOSTRE CAMP LLANÇA A CANASTA I ACONSEGUIX UN TRIPLE QUE DEIXA EL MARCADOR 42-28.PERÒ EL PARTIT NO S'ACABA ACÍ, PERQUÈ L'EQUIP RIVAL S'ANAVA ACOSTANT EN EL MARCADOR ACONSEGUINT A FALTA DE CINC MINUTS POSAR-SE A CINC PUNTS, VA SER LLAVORS QUAN EL CINC QUE ESTAVA EN PISTA VA COMENÇAR A MOURE BÉ EL BALÓ I ACONSEGUIR CANASTES ,QUE EN ALTRES PARTITS SE'NS RESISTIEN. TAMBÉ VAM TINDRE LA LESIÓ DE PACO,QUE ESPEREM TOTS LA SEUA RÀPIDA RECUPERACIÓ. ESPERE QUE L'EQUIP GUANYE LA PRÒXIMA SETMANA I AIXÍ ACABAR LA PRIMERA VOLTA AMB SIS PARTITS GUANYATS I SET PERDUTS.