NBTORRENT.COM: Pèssim començament de 2008 amb derrota en Sant Vicent del Raspeig per 101-78

Pèssim començament de 2008 amb derrota en Sant Vicent del Raspeig per 101-78

La reedició de la semifinal per l'ascens a Nacional que van disputar en el mes d'abril passat Adesavi i Altrium-Torrent va acabar amb una altra victòria sanvicentera, encara que no amb tanta claredat com pot fer suposar el resultat.
Va ser un partit molt intens durant tres quarts i mig. En la primera mitat, els torrentins van estar sempre per davant, però, com a conseqüència d'una sèrie d'errors encadenats en els últims minuts de 2n Quart, es va arribar al descans amb marcador de 50-42.
En el 3r Quart, els esforços per consumar la remuntada van ser totalment erms, en part pel gran encert en el tir dels locals, en part pels 13 tirs lliures fallats per l'Altrium. Com és lògic, el cansament mental i físic davant de tal situació va fer mossa en els jugadors d'Ismael Salguero, donant lloc a un recital d'anotació per part d'Adesavi. Al final, 101-78, potser un correctiu massa sever a pesar que els torrentins no van rendir al nivell habitual.
Destacar el gran paper de la figura local José Francisco Sanjuán, el qual una vegada més va demostrar el perquè del seu premi com MVP de la passada Fase Final. Pels torrentins, van destacar Manu i Ovidio. En l'apartat de lesionats, s'espera la imminent recuperació de Ferran, mentres que Justin continua de baixa indefinidament per la seua malaltia crònica en un turmell.
La vinent jornada, punt final a la primera volta del campionat, porta al pavelló del Vedat (dissabte, 19'15h) a l'equip murcià de Sant Josep de la Vega, penúltim classificat, la qual cosa a priori convertix la victòria en imprescindible per als torrentins.
Anotaren:
Altrium NB TORRENT:Antonio(6),Justi(13),Ovi(19), Juanma(-), Manu(19) -cinc inicial- Gustavo(5), Chus(3), Albert(13),Paco(-), Rubén(-).
ADESAVI: Campos (18), Sanjuan (26), Vallejera (8), Skarkov (2),Crivilles (8)-cinc inicial- Aguilar (13), Bolanos (21), Quesada (5), Serrano (-)

PLANTER

CB UTIEL 78 - Caixa Rural Torrent (senior B)52
envieu crònica

CB Jovens l'Eliana 68 - NB Torrent (senior C)64
Primer partit del nou any, jugat contra un equip jove i corretjós, però que en cap moment hi havia una diferència en el marcador notable, al final del primer quart 19-16.Començant bé el segon quart amb un parcial de 2-8.Al final d'este acabem 27-34. Seguint amb la mateixa intensitat aconseguim anar-nos-en de 10 punts, però al principi de l'últim quart van aconseguir empatar i en eixe moment acoseguiren dos canastes de prou sort,la que ens faltà a nosaltres en les últimes ocasions.Acabant el partit amb un marcador de 68-64.

NB Torrent junior 50 - Bàsquet Paterna A 62
De nou vam tornar a demostrar que durant estos mesos hem crescut com a equip. Per a acabar l'any vam tindre eixe gran segon quart contra Godella, un dels líders, a més de la nostra primera victòria de la temporada encara que fóra en amistós. I comencem nou any jugant un gran partit contra Paterna, un dels equips de la part alta de la taula. Inclús dominem el marcador en els dos primers quarts. Després del descans ells van arreplegar els fruits de la seua pressió que ens va anar desgastant a poc a poc. Una vegada més acabem contents amb el treball realitzat i maleïm el calendari que ens ha portat als millors equips del grup just quan millor joc estem realitzant.