NBTORRENT.COM: cròniques del 06-febrer-2010

cròniques del 06-febrer-2010

Senior 1ª Divisió Nacional
NBTORRENT 73 - ESCOLAPIAS 85

Encara que sumem una nova derrota a casa, gran partit el disputat pel nostre primer equip aquest dissabte. L'inici del partit va estar marcat pel encert en atac i la intensitat en el joc dels dos equips (23-21 a la fí del primer quart). En el segón quart, al superioritat física de Escolapias anava imposant-se, i el seu alt percentatje des de la línea de tirs lliures (17/21 al descans) els posava per davant al marcador (38-43 al descans). En el tercer quart varem sobreviure gracies al nostre tir exterior (3 triples anotats per Javi Carrasco). I a l'últim periode vam arribar amb opcions reals de que el partit fora nostre. Però els nostres jugadors principals vam arribar als últims minuts molt cargats de personals, vam cometre erros en atac i es va imposar la qualitat de l'equip rival.
Continuem sense guanyar a casa des de la primera jornada de lliga, encara que la afició va quedar satisfeta pel esforç i el bon partit jugat. La salvació encara está a només una victòria
Jugador mes destacat: Javi Nieto amb 14 punts, 12 rebots, 8 faltes rebudes i un total de 22 de valoració. Per part de Escolapias, destacar la tornada de Justi Martínez al que va ser el seu pavelló durant molt d'anys, qui va fer un gran partit.
Mes fotos d'aquest partit açí

Senior Preferent
NBTORRENT 69 - C.B. Utiel 79

El senior preferent no va poder en el que va anar per darrere quasi tot el temps. L'equip de Utiel feia valer la seua superioritat física i cada volta que els nostres s'acostaven en el marcador, ells reaccionaven amb cistelles senzilles baix el tauler o en contraatac. Els errors en els tir lliures a l'últim quart no ens va permetre arribar als últims minuts amb mes opcions de guanyar.

Junior Zonal
Jornada de descans per als juniors.

Cadete IR Preferent
NBTORRENT 60 - Escolapios 54

Victòria treballada basada en un començament de partit molt intens en el que vam aconseguir sorprendre el contrari, castigant-lo amb un parcial de 19-2, després del qual ells es van sobreposar arribant al primer quart 24-10. En el segon quart continuem dilapidant el nostre avantatge, de la que van viure la resta del encontre, per a arribar a la mitjana part amb nou punts d'avantatge.
Ells no van deixar de lluitar, durant la represa, arribant a diferències de cinc punts. Això ens va obligar a mantindre'ns intensos fins al final. Esperem millorar la nostra defensa per a aconseguir millors resultats. Bons números de Toni Bustamante, amb 21 punts i 21 rebots, i Nacho Hernández (24 i 15 de valoració, respectivament).

Infantil IR Preferent
NBTORRENT 80 - TAVERNES 72
Després de la injusta derrota del dissabte anterior enfront dels de l'Aldaia, hi havia un cert temor per saber si s'haurien recuperat anímicament els nostres jugadors. Esta vegada amb un bon arbitratge, el partit es decidiria pel joc oferit. I és que si hi havia un partit en majúscules en esta volta, este era el partit que es va disputar dissabte passat. Amb els tres primers equips classificats distanciats en nombre de victòries, la lluita pel quart lloc passava per véncer als del Tavernes.
Missió complida!, ara ja està en les seues mans el consolidar esta meritòria plaça fins al final.
Pensant en el “intranscendent partit” que s'acosta dissabte que ve enfront del primer classificat (C.B. ALGINET 96) és moment de reflexionar sobre el joc que ens estan oferint els nostres xics. Continuem depenent en excés de les genialitats dels distints components de l'equip, i açò suposa un risc excessivament alt. El punt que puja al marcador és el resultat d'una jugada on el baló ha passat per les distintes mans dels membres de l'equip. Dedicar-li tot el mèrit a l'últim jugador que ha llançat a la canastra no pareix just.
Ara ens queden tres jornades de “transició” enfront del primer, últim i segon classificat, respectivament, partir de la jornada 17 (primer cap de setmana de març) podem dir que tornarem de nou a la competició enfront d'equips que “res han de perdre ja” i que ens poden fer mal. Tenim tres setmanes perquè nostres xics decidisquen com volen continuar jugant.
Per tot això, i per a evitar que el destacar els anotadors es convertisca en quelcom contraproduent, en la crònica d'este partit de la jornada 13a, no es realça a cap. Cura d'humilitat per a tots.

Infantil IR Zonal
C.B. Genovés 50 - NBTORRENT 46
La sort dels penalts o tindre moral. Faltava només un minut i anavem empatats. Durant tot el partit ventatja de 8 punts per a nosaltres o per a ells. I al final els penalts... y van guanyar ells. Com va pasar al partit en La Encarnación, hem vist un equip que encara no saben resolver aquest tema, pero es prompte. De momento aprenem a golps, encara que sería millor aprendre amb victòries.
Hem jugat be, encara que la defensa no va ser tan intensa com en altres partits. També hem de destacar la evolució positiva en general dels jugadors. En la part negativa el mateix que la setmana pasada: falta de mentalitat en atac. Hi ha que eixir a mossegar en defensa... però també en atac. Fem baixa anotació i en part es per aquesta mentalitat, quan fem una entrada o un tir hi ha que tindre mes confiança, mirar l'anella i saber que anem a mintjarnos al rival en eixa décima de segon. Es veu cert por al defensor i deuría ser al revés.
Els pares ens hem anats enfadats pel resultat, però contents ambs el joc . Com a detall de la afició que segueix aquest equip, dir que durant un temps mort, un jugador del NBTORRENT ens va demanar silenci perque no escoltava les indicacions dels entrenador. I aixó que estaven en l'altra punta del camp...