cròniques del 22-05-2010

TROFEU FEDERACIO. Tercera jornada

Junior Masc. Primera
C.B. Massanassa 33 - NBTORRENT 87
Partit a priori fàcil, contra un rival que ens va plantar cara els primers minuts, i que unit al nostre baix nivell d'entrenament pels famosos exàmens, el primera quart va reflectir una preocupació i ens va servir d'alerta per a tenir en compte que no podem baixar el rendiment ni subestimar a cap rival. Els dos primers quarts, la defensa i l'atac no va haver idees i ens faltava l'alegria que veníem tenint. Però a poc a poc, vam ser recuperant-lo i aconseguim frenar al rival i anar augmentant la diferència sense a penes rebre canastres. Bon treball al final i vam esperar que els exàmens isquen bé i puguem recuperar el nostre ritme com més prompte millor.
Destacar el rendiment de Quique Gisbert, i esperem que la infermeria deixe d'augmentar i podem recuperar prompte als lesionats, que de moment són ja 6. El pròxim partit a San José. Diumenge matí i amb ganes de més.

guanyes, i t'ensenyen una cosa: el bàsquet és un esport meravellós, en el
que fins que no cau el baló després de sonar la botzina no acaba el partit.
ser capturat i tret a Javi González perquè es llançara un triple
estratosfèric. Atronadora l'ovació des de la grada.
En la pròrroga els nostres ja estaven crescuts, i a pesar de les
eliminacions, van saber portar a bon fi el marcador.
2 - C.B. Lliria (1-2)
3 - C.B. L'Horta Godella (1-2)
4 - Jovens Almàssera (1-2)
Mes imatges del partit en aquest álbum

Infantil Masc. Especial
C.B. Oliva 'A' 78 - NBTORRENT 83
Magnífic partit el jugat pels xics, del “Chulias' Team” dissabte passat, enfront del C.B. Oliva “A” i a la seua “mesa d'anotadors”. Com ens va fer patir la mesa d'anotadors!, no sols ens van llevar algun punt, si no que a més, “sempre finalitzaven els temps quan els nostres atacaven”, i l'últim temps, en compte dels 5 minuts va arribar quasi a 6 i mig.
L'equip d'Oliva, com la resta d'equips d'este grup, milita en la lliga autonòmica i va oferir un joc sòlid amb gran encert anotador (especialment en triples, 7 en total) que va mantindre la incertesa fins al final del partit. El partit va començar complicat, el primer octau va finalitzar 12 – 10, però un segon esplèndid octau (amb un Ismael excepcional) va posar el 12 – 24, i als nostres xics per davant fins al final del partit.
Com a coses positives, reconéixer que l'equip va saber controlar les personals, i el temps de joc. En el negatiu, va haver-hi excés de perdudes de baló, alguns tirs i jugades que havien d'haver-se meditat més i alguna desorientació en defensa que va propiciar una certa facilitat en els tirs de 3 punts.
Esta setmana, per a enfrontar-nos contra el JOVENS ALMASSERA 97 el dissabte a les 9 del matí, s'haurà de treballar especialment el control en la pujada del baló.
Al final destacar Ismael (amb 3 triples), Sergio i Quique que van fer “dobles figures” anotadores. I què dir de l'arbitre?, el normal, es va equivocar en algunes jugades i tretes del baló però no va ser determinant per al triomf final. Ara a treballar i a preparar-se per al dissabte i encara que no és contra l'Almassera contra qui ens jugarem la continuïtat en la copa, un bon partit sempre anima per als enfrontaments finals.
1 - Jovens Almàssera (3-0)
2 - NBTORRENT (2-1)
3 - C.B. Oliva'A' (0-2)
4 - EMB Denia (0-2)

Infantil Masc. Preferent
Jovens Almàssera - NBTORRENT
Aquest partit generava dubtes, jugant contra el primer classificat, el NBTORRENT va començar sente titubejos, arrollant al líder del grup. De punts d'avantatge en el marcador. Als dos primers quarts va ser clara la superioritat del NBTORRENT. L'equip d¡almàssera estava fora dle partit, però poco a poc les forces dels dos equips es van anar igualant sense un clar favorit. A dos minutos del final el NBTORRENT anava dos punts per sobre dels locals amb un joc d'atac i defensa que va sorprende a tots. L'entrenador del Almàssera i els entrenadors del NBTORRENT, no deixaven de cridar donant ordenes als seus jugadors. El pastit se'ls anava de les mans a casa del líder, però un error va igualar el partit, forçant la pròrroga. Va ser impresionant i una vegada mes, la sort es decantà pels locals. El millor partit d'aquest equip del NBTORRENT enguany, demostrant la seua capacitat de sofriment, la millora i un gran futur per a totos els jugadors del infantil
Pareix que ja falta po per a la 'campanada'. Aquesta vegada vam gforçar la pròrroga amb un equip suposadament superior. No podem demanar guanyar a la primera que fan una gesta així, però ja ens han demostrat el que poden fer. Son unes máquines!!