NBTORRENT.COM: cròniques del 17-12-2010

cròniques del 17-12-2010

SENIOR 1ª DIV NACIONAL
NBTORRENT 59 - Bàsquet Paterna 82

Partit d'alts vols en el Vedat Arena que va començar complint les expectatives dels locals en defensa i capejant el temporal en atac. Al descans, 31-34. No obstant açò, un equip com Paterna no era normal que fallara tants tirs i conforme els triples visitants van començar a entrar, la renda paternera va augmentar sensiblement. Malgrat tot, amb un triple llunyà sobre botzina final del tercer quart, convertit pel base torrentí Fernando García, molt actiu durant tot l'encontre, el marcador va quedar en 48-55 i obria una porta a l'esperança de cara a l'últim periode. Però Paterna no volia complicacions i aprofitant amb mà ferma algunes distraccions defensives locals va ser incrementat el seu avantatge progressivament.
Actualment el balanç de l'equip és de 5 victòries i 6 derrotes, instal·lat en la zona mitjana de la classificació. Queden encara 2 partits per a acabar la primera volta del campionat i de moment les expectatives s'estan complint de manera molt notable. L'aturada nadalenca es perllongarà fins al dissabte 15 de gener, quan rebrem la visita del C.B. Morvedre-Sagunt.

Mes imatges del partit en aquest álbum

SENIOR PREFERENT
NBTORRENT 53 - Grupo Boston Grau 65

Pendent rebre crònica

JUNIOR PREFERENT
NBTORRENT 77 - ACD. Benicense 75

Un demolidor 0-15 amb un joc visitant ràpid i una defensa intensa i molt física, posava el partit en franquícia per als de Castelló. No obstant això, els els nostres van continuar lluitant pel partit, i a poc a poc van anar retallant les distàncies fins a arribar al descans amb la mínima avalats pel fer de Mayes i Jaume.
La segona mitat del partit se va anar desenrotllant amb alternances en el marcador, en el que gradualment van anar apareixent altres membres de l'equip amb el seu entrega i la seua lluita, per a arribar a un final d'infart. Empatats i a quatre segons cometíem una personal en el seu camp. El jugador visitant va anotar ambdós tirs lliures. Després del temps mort el baló li va arribar a Javi González que va llançar a taula i va igualar el matx, i recordant altres finals en el que va ser protagonista.
La pròrroga, amb Alex i Iago eliminats, s'antullava molt complicada. No obstant això, l'eliminació del número 15, un esquerrà que ens havia desequilibrat contínuament, va igualar molt les coses. Al final el nostre júnior va saber remar per a portar la victòria fins a la nostra vora.

CADET IR PREFERENT
NBTORRENT 66 - C.B. Tavernes Valldigna 43

Nostres cadets van tancar l'any amb una important victòria que ens permet mantenir-nos en la part alta de la classificació i sobretot iniciar la llarga aturada nadalenca fins al pròxim partit de meitats de gener amb una dinàmica positiva. El partit va tenir dues meitats molt diferenciades. Durant els dues primeres quarts vam donar vida a un equip voluntariós però inferior al nostre: el percentatge en el tir era molt baix, apenes rebotàvem en atac i permetíem fàcils transicions amb un pobre balanç defensiu, per la qual cosa concedíem còmodes safates. Així i tot sempre vam ser per davant en el marcador encara que amb mínims avantatges, per la qual cosa al descans ens vam anar al vestuari amb només tres punts d'avantatge: 34-31.
El tercer periode va començar amb la mateixa dinàmica, però dos triples consecutius van suposar el punt d'inflexió en el partit. Aquest encert en el tir de llarga destancia va esperonar als nostres cadets que amb una bona defensa presionant van desconcertar als de Tavernes que incorrien en continues pèrdues de pilota, la qual cosa era aprofitat pels nostres per a castigar-los amb fàcils safates. D'aquesta manera la diferència en el marcador va ser creixent fins a aconseguir els 23 punts al final del partit: 66-43.
Així doncs, en un mateix partit vam poder veure dues cares diametralment oposades del nostre equip, una primera sense espurna, i una segona que transmet energia i sensacions positives, i és aquesta segona la que volem veure durant tot el partit i en tots els pròxims partits.
Per a finalitzar, aquest humil juntaletres vos desitja a tots un feliç nadal i any nou.

INFANTIL IR PREFERENT
NBTORRENT 84 - C.B. Tavernes 52

INFANTIL IR ZONAL
EB Lliria 49 - NBTORRENT 70

En un començament vacil·lant i un clima molt fred, el NBTORRENT li costà entrar en calor, terminant el primer quart 12-12. El segon periode va ser de millora (15-20) i es va calfar en el tercer (17-37). Vam ser superiors, sens dubte, jugant ràpid i amb técnica. En el cinquè quart el resultat era ja de 28-56, els síntoimes de relaxació i pressió es van deixar notar. El setè periode acabà 41-61, finalitzant el partit amb el 49-70 amb el suport d'una afició que no va deixar d'animar als seus jugador. En la gradería un convidat d'honor: Nacho Rodilla que va presenciar tot el partit i en finalitzar es va fer una foto amb el nostre equip.
Els jugadors van dedicar aquesta victòria al seu company Carlos Riera, que està convalescent en l'hospital, per a donar-li ánims i esperar-li al gener.

ALEVI TARONJA NP1
NBTORRENT 47 - Escolapias 53

Estos xics no em volen fer treballar i quasi han calcat el partit que van jugar a casa contra Jovens Almassera 99 Rojo, amb la qual cosa copiaré la crònica d'eixe partit canviant molt poques coses: Sèptim partit, segona derrota consecutiva. Als nostres xics els ha fallat el factor psicològic, esta vegada ni tan sols han pogut portar l'avantatge en cap moment. Des del primer període l'aro se'ls ha fet xicotet i per més que llançaren a cistella no entrava el baló, i açò els ha deixat tan desmotivats que en el quart període han arribat a perdre de 20 punts, però un canvi de… (cal endividar el què) els ha fet començar a remuntar, però els ha faltat un sèptim període.
Què serà el que els passa?; Serà que el jugar a casa, en el seu pavelló, els atemorix?; Serà que el no tindre a l'afició cridant-los a l'orella els relaxa, per la qual cosa els entrenadors haurien de cridar-los més?; Serà per culpa del president que eixe mateix dia els va donar els nous chándals i no estaven molt centrats en el partit?; Què serà, serà?, cal endivinar-ho si em volen fer treballar un poc més (però només un poc). Al nou any i als Reis Mags li anem a demanar (cal endivinar el què) perquè nostres jugadors ens donen bons partits i moltes alegries en el que resta de temporada. Feliç Nadal i un millor any 2011.