NBTORRENT.COM: cròniques del 12-03-2011

cròniques del 12-03-2011

Senior 1ª Div. Nacional.
NBTORRENT 70 - Univ. Politècnica 84
Derrota amb dignitat davant un líder intractable
Des de l'escalfament va quedar clar que la superioritat física dels jugadors de la UPV anava a marcar l'esdevenir del partit. Per tant, potser no era el dia més indicat perquè els torrentins, encara afectats per la marxa, a la recerca de glòria però sobretot de fortuna, de dues dels seus puntals Javi Santamaría i Jesús Ibáñez, trencaren la ratxa negativa que arrosseguen en les últimes setmanes. No obstant açò, va anar un partit molt disputat. L'1er quart va estar marcat per les facilitats concedides a l'equip visitant, en forma de transicions ràpides culminades per Luis Cencillo, aler de la UPV que va quallar una grandíssima actuació. En canvi, la defensa torrentina sí va estar a l'altura en el 2º quart, la qual cosa es va notar també en atac, destacant l'aportació de Jesús Hidalgo, Carlos Gras i Ernest Carles.
A partir del descans, el líder del grup va voler trencar el partit a força de triples però els torrentins, gràcies al treball de Gustavo Núñez en la zona, reaccionaven amb un ràpid parcial cada vegada que l'avantatge visitant superava la barrera dels 10 punts. No obstant açò, els locals no aconseguien reduir la distància per sota dels 5 punts. La profunditat de la banqueta de la UPV i la continuïtat del seu joc van ser un corró en l'últim període, malgrat la ratxa anotadora final del base torrentí Fernando García, incombustible i omnipresent els 40 minuts. El marcador (70-84) demostra que en tot moment va haver partit i que els jugadors del NBTORRENT que no s'han marxat a un altre equips van a "estar" fins al final i encara donaran més d'una alegria a la seua afició.
Javi Santamaría va tornar a la qual va ser la seua pista en els últims 4 mesos, realitzant un excel·lent partit. Entre els locals també va destacar Paco Belloch, confirmant les bones maneres exhibides a Sueca. La pròxima trobada, corresponent a la jornada 21 tindrà lloc en el col·legi Marni de València, contra Tavernes Blanques, una de les revelacions del campionat. El partit s'avança al dijous 17, a les 20'30h. Per a aquesta cita l'equip recuperarà a Juanma Aznar però perd a Antonio Téllez, baixa per lesió.
Mes imatges del partit en aquest álbum


Senior Preferent
NBTORRENT 69 - Const. Mallons Benicarló 62
Pendent de rebre crònica
Mes imatges del partit en aquest álbum


Junior Preferent
NBTORRENT - C.D. Don Bosco
La diferència en el rebot va ser fonamental per al desenvolupament del partit. Durant el primer quart vam estar lluitant a un gran nivell defensiu, acabant 31-26, amb un Yago espectacular, i un minut màgic en el qual recuperarem quatre balons consecutius en la pressió. En el segon quart varem eixir amb menys agressivitat i això es va notar en el marcador 7-17, amb el que el desavantatge de cinc punts al descans.
Després de la represa el nostre junior es va anar diluint per a arribar a un desavantatge de quinze punts. Un nou minut espectacular va posar als nostres a nomès cinc punts, obligant al contrari a parar la ratxa amb un temps mort. A poc a poc vam anar patint el cansament, per a acabar amb un marcador excessivament exagerat per a la diferència que va haver en el joc. Cal felicitar als nostres xics i equip técnic pel partit oferit
Mes imatges del partit en aquest álbum


Cadet IR Preferent
EMB Ayto Calp 67 - NBTORRENT 53
Comença a ser preocupant l'actitud dels nostres cadets quan juguen com a visitants. Segons la Real Acadèmia de la Llengua Espanyola "indolència" significa apatia, deixadesa, desgana, així que així es pot definir l'actitud lluny de Torrent, d'indolent. I si a açò unim els mals ja endèmics que ens afecten gran part de la temporada, és a dir, impotència per a atacar les zones contràries i, sobretot, una falta total i absoluta de rebot, doncs tenim com resultat una nova derrota a domicili que és el que va esdevenir a Calp.
I no és que els cadets de Calp siguen un gran equip, però és un equip que supleix les seues deficiències amb pundonor, amb ganes, amb energia en el que fan. Va començar el partit més o menys equilibrat, però prompte es va veure que ens anava a resultar molt dificil superar la seua tancada defensa zonal i sobretot vam veure, una vegada més, com ens dominaven el rebot una vegada i una altra, però no solament en la seua zona, sinó també en la nostra, amb el que els
concedíem tres, quatre i fins a cinc opcions en cada atac. Així i tot el quart ho acabem "solament" 6 a baix: 17-11.
El segon quart va ser més del mateix i l'avantatge de Calp va ser augmentat fins als 14 punts (34-20). Després d'un temps mort comencem a fer una bona defensa, a córrer, a pressionar, a cercar bones opcions en atac i a barallar pels rebots, o siga, la qual cosa s'hauria de fer tot el partit, i va bastar uns instants abans del descans per a posar-nos 6 a baix i possessió per a haver-nos posat a 4, però un triple amb molta fortuna dels de Calp amb la botzina, va deixar
el marcador en 37-28 al descans. Crèiem que aqueix canvi d'actitud just abans del descans es mantindria després, però no va anar així. Eixim en la tercera cambra de nou empanats i el marcador es va disparar al seu favor fins als16 punts acabant la cambra en 52-36. I l'últimperiode va anar discorrent en els mateixos termes, sense cap opció per la nostra banda per a acostar-nos a menys de 10 punts, acabant el partit 14 a baix (67-53) i almenys no perdent
l' "average" particular amb ells, la qual cosa ens pot ser útil per a un possible empat al final.
Mes imatges del partit en aquest álbum


Infantil IR Preferent
San José - NBTORRENT
Partit passat per aigua el d'aquest cap de setmana del nostre infantil. Aquesta vegada, nova victòria davant el San José, visitant una pista característica i amb la dificultat afegida de la metereología que a causa de la pluja va produir que hagueren algunes caigudes per part de tots dos equips, però tot va quedar en uns quants esglais i després unes quantes somriures en recordar-les.
Primers minuts inicials molt intensos i amb gran efectivitat, però la relaxació en veure el resultat i la confiança extra que estem tenint en les nostres possibilitats va produir desconcentració i aclaparament. Traduït tot açò en un parcial rival de 12-0 igualant el marcador, però sense posar-se per davant. En acabar la primera meitat 37-38 i nosaltres amb el nerviosisme de veure que les coses no estaven eixint com sabíem. Després del descans, piles carregades i conceptes més clars, per a poder atacar la defensa tan tancada del rival. És a partir de llavors quan aconseguim trencar el partit i unit a una defensa fèrria en moments claus, el rival no va poder anotar tan còmode. Seguim treballant doncs ara pel bon camí, però ha quedat demostrat que aquest partit ens ha servit per a veure que hem de treballar molt més i enfortir punts febles.
Destacar a Jorge pel seu bon fer i pel seu domini en el rebot, animar a Manu i recordar a tots que el camí fins a la victòria final no és fàcil i el camí està ple d'obstacles que amb treball i dedicació es poden aconseguir.


Infantil IR Zonal
NBTORRENT - El Pilar
Un partit molt treballat i amb l'estratègia molt clara per part de l'entrenador David Palencia , ha sabut corregir els errors i fer una defensa en zona, agressiva amb un atac col·lectiu que ha donat la victòria al Torrent. El primer quart amb un joc bonic l'equip s'imposà i marcà la pauta a seguir. Amb uns jugadors hiper motivats que es deixaven la pell en cada jugada, amb un contraatac que descoratjaven a l'equip contrari en cada periode. Un partit molt emocionant i vibrant que es contagie en les graderies, aquest equip amb aqueixa arpa i competitivitat il·lusiona a tots.
Segur que aquest és el camí a seguir sens dubte, seguir corregint i disminuir els errors fa a aquest equip mes gran.
També comentar que el minut i mitjà que s'ajorne per motius extraesportius contra aquest mateix equip en l'anada , es va jugar el dimecres a porta tancada a les 19h, amb la consegüent victòria del Torrent.
Mes imatges del partit en aquest álbum


Aleví Taronja NP1
Jovens L'Eliana Almàssera 43 - NBTORRENT 57
I una altra excussió a Almàssera, esta vegada sí es va poder disputar el partit retardat per culpa de la pluja, ara lluïa el sol i feia calor. Els nostres xics van canviar l'entrenament habitual dels dimecres per un partit de lliga i com estan acostumats no els va suposar molt d'esforç i van començar guanyat amb autoritat, 11 punts d'avantatge en el primer període, en el tercer l'equip local no va poder encistellar cap i en el quart període una altra lliçó d'autoritat l'avantatge era ja de 26 punts. Gràcies a una bona defensa dels visitants, els de l’Eliana només van poder encistellar una. Però en el quint període, les coses es van tornar del revés, l'equip roig va encistellar 17 punts i el taronja només 2. Què va passar?, l'única explicació possible perquè les coses es torceren d'eixa manera és que fera la seua aparició la “pardala”, si al cansament acumulat li afegim sol i calor, apareix esta senyora, encara sort que acabat el quint període, la senyora “pardala” se'n va anar per on vingué. En el sext període la cosa va tornar a la normalitat i finalitza el partit amb un avantatge de 17 punts a favor del NBTorrent. Esperem que els pocs partits que resten de lliga esta senyora “pardala” no torne a visitar-nos.

Aleví Blau NP2
EMID Torrent 'B' 31 - NBTORRENT 24
A poc a poc van millorant els nostres al·levins, que cada vegada conten amb partits més igualats. I aquesta vegada, malgrat les notables absències, i donats suport pel reforç dels benjamins, van lluitar quant els va ser possible. Les millores es van veient en els nostres, i cada vegada es van atrevint a fer més coses.
Esperarem una nova setmana per a sumar la nostra segona victòria. Ànim!

1 comentari:

Anònim ha dit...

El Calpe no es un gran equipo..ser un poco más madurod...que de Torrent ninguno va a ir a la ACB!
Un saludo!