NBTORRENT.COM: cròniques jornada 07/01/2012

cròniques jornada 07/01/2012

Senior Nacional
Sermesa Mislata 88 - NBTORRENT 61

Partit de diumenge per la vesprada després de reis, encara que en els seus inicis tinguera lloc una exhibició torrentina es mirara com es mirara (11-29). Una miqueta de pressió i el canvi a 1-3-1 donaren un poc d'oxigen als locals, que s'anaren al descans 10 punts abaix. El 3er quart fou decissiu perquè Mislata començà a ficar cistelles de tots els colors, des de dins la zona especialment el seu quatre Sergio Nicolás, però també, des de fora qualsevol jugador, perquè quan bufa vent a favor és més fàcil encertar que fallar. Així Mislata conclogué un tercer període de 36 punts. Des de mitjans el segon quart l'equip torrentí deixà de fer allò que els estava donant tant bon resultat i no existí resposta davant el vendavall local de la segona meitat.
Mes imatges del partit en aquest álbum

Senior Preferent
Mislata B.C. 60 - NBTORRENT 52

Partit intens jugat a Mislata. Dos equips de la part baixa de la classificació però amb ganes de deixar aqueix lloc. Dos equips molt joves i amb moltes ganes de jugar el partit després de l'aturada nadalenca. El partit, vist el vist, ho anava a guanyar el que menys errors cometera. I així ha sigut: nosaltres hem fallat tot el que es pot fallar i més. I no és per llevar mèrit al rival, és que no podíem ficar cistelles fàcils sota el cèrcol. Quan ens posàvem a dos o tres punts, la distracció era en defensa i ens ficaven un triple. Era impossible, jugant amb cinc baixets, intentat córrer, no vèiem el partit guanyat. Ells mantenint la renda de dotze punts del segon període i cometent poques fallades en atac han aconseguit la seua cinquena victòria, que els separa una mica de la part baixa. Cal seguir treballant, perquè avui hem aconseguit traure la pilota ràpida i fer contraatac. Però la definició final avui estava vetada. Senyors, seguint en aquesta línia aconseguirem el nostre propòsit.

Junior Preferent
Escolapias 55 - NBTORRENT 57

El 2011 va acabar amb bona dinàmica de l'equip Junior. I el 2012 sembla que comença pel mateix camí. L'equip cada vegada està mes prop del seu millor joc. Amb la recuperació de Iago tan solament queda Álvaro per a poder completar la plantilla. I els cadets segueixen aportant el seu important granit.
El partit va començar amb domini local. El nostre junior estava desubicat després de quasi un mes sense competir. Però després de temps mort es van corregir situacions i la cosa va canviar. En atac es va buscar mes agressivitat, prioritzant les penetracions al tir exterior. I en defensa es van tallar els contraatacs rivals. Tot per a acabar 5 punts a dalt en el descans.
Després de la represa es mantenia cert control del partit, però amb avantatges que mai arribaven a la desena de punts. Les rotacions ens mantenien amb intensitat. Però en l'últim quart, durant alguns minuts es va deixar d'anotar, en gran part per tornar a abusar del tir exterior. Escolàpies va remuntar igualant el partit per a arribar a un final d'encontre ben ajustat.
Els dos últims minuts van estar plens d'errors per tots dos equips, sent nosaltres els que vam cometre els errors menys greus. Els tirs lliures decideixen aquest tipus de finals. Iago va anotar els dos que ens van posar per davant. David va errar els dos que podrien haver-hi tancat del tot el partit. Javi González els va donar l'oportunitat d'empatar el partit amb una falta il·lògica. Però ells van errar els seus tirs lliures i la victòria va ser nostra.
Ara a seguir millorant cada dia.

Cadet IR Preferent
NBTORRENT El Drac 70 - Aldaia 73 -Amistós-
Pendent de rebre crònica

Cadet IR Zonal
C.B. Lliria 63 - NBTORRENT 55 -Amistós-

Progressos. És una derrota però que sap a victòria. El C.B. Lliria va tenir el detall deconvidar-nos a jugar un amistós en la seua casa i poc es va tardar a dir que sí. I es van portar una sorpresa. No van veure el NBTORRENT que va perdre fa uns mesos per quasi trenta punts. Van veure un equip que jugava amb ordre en defensa i en atac amb unes transicions molt millors que les vistes en partits anteriors. Van veure un equip que es posava per davant i manava en el marcador i en el temps del partit, ràpids contraatacs i defensa atenta als corts i canvis que proposaven els jugadors del CB Lliria.
El partit es va perdre per coses que ocorren després del nadal i que és un fantasma que ataca a aquest equip: “el tercer quart”. Però excepte açò tot la resta va ser bé, els de Lliria van respirar gràcies al seu tir exterior i al major pes dels seus pivots, però va anar un cara a cara que va poder vèncer qualsevol i que es va anar de costat dels locals. Pedro Naharro va dir que després del nadal hi hauria un canvi a millor en l'equip. Es pot veure, però cal afermar-ho.
Agrair a Jordi i Victor, de l'infantil autonòmic, que ajudaren a completar la curta plantilla nadalenca. Van fer un gran paper, crec que ningú es va adonar que eren “els menuts”