NBTORRENT.COM: Torneig 3x3 Nadal

Torneig 3x3 Nadal

Enguany es va celebrar la 7ª edició del torneig 3x3 de Reixos Torrent que organitza el UBF Torrent i al que el NBTORRENT dona tot el seu suport i ajuda.

Aquesta edició va suposar tot un repte ja que per primera volta en la història del torneig es van superar els 300 participants. Un total de 76 equips competint en 5 categoríes. Van ser mes de 370 partits els que es van disputar en les dos jornades (3 i 4 de gener) en las que es desenvolupá el 3x3.


A més, aquest any s'estrenava una nova categoría: pre-benjamins. Xiquets i xiquetes de només 4 anys gaudint del bàsquet i que van ser la major atracció per als asistents.

Tot açó requería del dur treball de molta gent. Jugadors i entrenadors del UBF Torrent i del NBTORRENT van donar tot el que teníen per a que tot isquera de la millor manera. A més, la organització va contar amb el suport de l'Ajuntament de Torrent, La Caixa Rural de Torrent i mes empreses que van voler donar el seu suport a aquest event.


I després de tants partits sempre queden els mes que merescuts premis per als guanyadors. Aquests van ser els equips campions d'aquesta edició:

Pre-benjamí: categoría no competitiva
Benjamí: Los Invencibles de San Pedro Pascual (campions) y Lakers-Torrent (finalistes)
Aleví: Jackson Fours (campions) y Dragones (finalistes)
Infantil Masculí: Black Panthers (campions) y Big 3 and Banquillo (finalistes)
Infantil Femení: Quart Femení 'B' (campions) y Las Popus (finalistes)


I aquests el premiats com millor jugadors per categoría:

Pre-benjamí Masculí: Mario (Los Dragoncitos)
Pre-benjamí Femení: Lucia (Maristas 'D')
Benjamí Masculí: Sergio Lozano (Los Dragones)
Benjamí Femení: Teresa (Los 4 cracks)
Aleví Masculí: Álvaro (Los Dragones)
Aleví Femení: Alba Colado (Las 4 fantásticas)
Infantil Masculí: David Carratalá (Big 3 and Banquillo)
Infantil Femení: Rocío Martí (Las Popus)



Podeu vore les mes de 1000 imatges del 3x3 en aquest álbum. De segur que os trobeu en alguna foto... I esperem que l'any que vé, siguem mes de 300!!!!