NBTORRENT.COM: Cròniques 03 - 03 - 2013

Cròniques 03 - 03 - 2013


Sènior 1ª Div. Nacional: 
NBTORRENT 48 - Jovens Almassera 91


     Després d'una dura jornada a L'Alcora i amb un resultat desfavorable per als nostres, esta setmana tocava jugar contra el líder de la classificació, l'Almassera. 

     A pesar de tindre forces i energies per a afrontar el partit, vam viure en el Vedat Arena un primer quart amb uns alts percentatges d'encert en el tir exterior per part d'ambdós equips, encara que és cert que Almassera va estar més encertat, el primer quart deixava un marge a l'esperança. Per moments pareixia que Almassera s'escapava en el marcador però de nou els nostres estrenyien i ajustaven el marcador, encara que sempre vam anar per davall, però estàvem en el partit. Un inici de segon quart en una mateixa línia, però amb molt menys encert per part del NBTORRENT que s'unix a fallades en passes i pèrdues per precipitació, arribant a durar els nostres atacs moltes vegades tan sols uns pocs segons. Esta dinàmica ajuda a Almassera a obrir les distàncies en el marcador, però de nou el NBTORRENT es posa les piles per a ajustar el marcador abans del descans. Gràcies a estos esforços anem al descans tan sols 8 baix i amb opcions. 

     Inici del tercer quart i desastre total, falta de ritme, d'intensitat i de defensa. Errors consecutius, precipitació, falta de concentració...etc donen al rival nombroses opcions de contraatac i cistelles fàcils. És així com aconseguixen obrir una bretxa de fins a 20 punts al llarg d'este període catapultant als nostres a una baixada de braços generalitzada. El tirar la tovalla abans d'acabar el mateix tercer quart prediu un últim quart en la mateixa línia, i així va ser. Almassera no obstant això, va continuar exigint en el seu joc, sumant cada vegada més i més i nosaltres sense voler rescabalar-nos, deixant-nos portar pel temps del partit perquè acabara, trencant la il•lusió d'alguns companys de l'equip per jugar amb el nacional i deixant-se portar per uns números en el marcador i una diferència que no vam saber manejar. 

     Hem d'aprofitar els partits que ens queden i disfrutar i fer disfrutar a totes les persones que formen part d'este club i d'esta família. Podem. 

Sènior Preferent: 
C.D. Sagrado Corazon 82 - NBTORRENT 51

     ESPÉS NO, EL SEGÜENT.

     I així crec que hi ha sigut el joc de hui del nostre Senior. Espesset, espesset un estona llarga.

     En el primer quart hem eixit ja amb un desorientació important, amb tres puntets una altra vegada en huit minuts, tal com vam fer en l'últim quart del partit anterior. I a partir d'ací a pitjor.

     S'han perdut tots els parcials dels quarts, i encara que hem tingut algun miratge d'acostar-nos en el marcador alguna vegada, de seguida ens paraven els peus i es tornaven a anar. No ha eixit res de res, sobretot en atac, perquè en defensa no hem estant tan malament, i bàsicament ens han picat aprofitant les nostres pèrdues de baló dalt, xocant-nos amb una molt bona defensa en zona, ben posicionada , fort i concentrada.

      Joc sense terme mitjà, o siga, o molt lent i estàtic o massa precipitat. Si el partit haguera sigut a tirs lliures, ho haguérem guanyat, ja que hui curiosament ens han entrat quasi tots.

     Els àrbitres bé, amb poc treball i fàcil a causa de la desigualtat del partit i al bon rotllo que continua havent-hi en els partits d'este grup.

     Però bo com va dir aquell, "una mala vesprada de bous la té qualsevol". Treball per a tots, deures per a casa, molt d'ànim i a guanyar el pròxim que es pot. Amun i Avant   


Junior Preferent: 
NBTORRENT 100 - C.B. San Jose 36


     Des del principi vam eixir a competir, sense que ens importarem contra qui jugavem. I només començar ja es va vore que l'equip estava concentrat. Encara que en defensa es podia millorar en atac vam estar molt fluids i encertats en el tir.

     Cal destacar que l'equip no es va relaxar en cap moment i va manternir la concentració al llarg dels quaranta minuts, sembla que aquest equip està agafant la confiaça que necessitava i aprenenent a que en aquest joc i tal com diu Ricky Rubio el més important és "Ser feliç i disfrutar".

     D'altra banda desitjar que el nostre estimat Mamadou es recupere prompte que el necessitem a l'equip i al pavelló!

Cadet Autonòmic: 
C.B. Castello 71 - NBTORRENT 52


Cadet Zonal: 
NBTORRENT 63 - T. Blanques Logos Sedavi 57


     La irregularitat al seu màxim nivell.

     Això és el que es va poder veure este dissabte en este partit. Difícilment s'entén com al descans s'arriba amb un contundent 41-21 i a l'acabar el tercer quart estem només quatre punts dalt (46-42). 

     Els dos primer quarts es va veure un equip que corria i sobretot, va tallar molts balons que van finalitzar en contraatacs amb cistelles fàcils. S'abaixava a defendre després de fer una primera forta pressió, això va donar els seus fruits.

    Però després del descans l'equip va jugar a especular. Els atacs eren lents, i es va ralentitzar tot, inclús la defensa. Ara era Sedaví qui feia contraatacs i tallava balons davant de la lentitud dels passes nostres. En definitiva, després del descans un equip va eixir a mossegar i un altre a especular, eixa és la història del tercer quart.

     I encara sort que va acabar i va arribar l'últim quart i definitiu on els jugadors es van posar la roba de treballar i de nou va començar a funcionar l'equip. No de la mateixa manera que els primers quarts, perquè havien absències en la banqueta i ja només teníem els 5 jugadors de pista amb dos d'ells amb 4 personals, la qual cosa impedia una defensa més agressiva i alguns problemes en el rebot.

     Espere que els xavals hagen aprés que sense esforç el bac pot ser espectacular, i això que hem vist uns dos primers quarts de bàsquet del NBTORRENT de gran altura.


Infantil Autonòmic: 
NBTORRENT 71 - C.B. Genoves 51


     Segon partit de la segona fase i segona victòria. Esta vegada contra el C.B.Genovés. 

     Inici de partit fred i amb poc ritme per part del NBTORRENT, no obstant això Genovés aconseguix fer bé les coses i avançar cap als seus objectius. Una defensa pobra la nostra, amb moltes fallades de concentració i amb falta d'encert en el tir permet finalitzar el primer període perdent de 5 (8-13). És a partir del segon quart quan apareix l'equip infantil a què ens tenen acostumats, molt actius i amb moltes bones accions defensives i ofensives, permetent-nos córrer i anotar. A continuació un tercer període de bones sensacions i ritme defensiu permeten construir un atac  Més elaborat, amb més opcions i molt més constructiu. Les bones accions es van succeir i la defensa va permetre recuperar balons, defendre i continuar progressant. Alguns errors del rival fan que les seues opcions d'anotació es reduïsquen i augmentem les nostres opcions. D'esta manera al finalitzar el Quart període vam augmentar la diferència i vam aconseguir un avantatge còmode para iniciar el quint període. 

     Però Genovés no ho havia dit tot encara, durant el quint i sext període apareixen problemes en defensa en el 1c1, errors no forçats per la nostra part, balons perduts, rebots sense bloqueig i com no, Genovés aprofita i força les situacions d'avantatge aconseguint anotar i animar el partit. Reduir diferències en el marcador aportant tensió a l'encontre i dificultant les opcions de joc del NBTORRENT. 

     Durant els dos últims quarts, sobretot el sext, de nou el NBTORRENT es posa les piles i aconseguix resoldre alguns dels problemes que té per a poder així augmentar la diferència i trencar el partit al nostre favor. Ens agradaria destacar el gran pas de Miguel en este partit, el canvi que ha decidit i aconseguit dur a terme i l'actitud que ha tingut durant l'encontre, de la mateixa manera que volem felicitar a tots pels esforços i el treball que esteu fent. 

     No tots els dies poden eixir les coses bé, és part de l'aprenentatge i així ens ho tenim de prendre. 

Infantil Zonal B: 
E.B. Lliria C.B. Chiva 16 - NBTORRENT "B" 87


     Dissabte al matí, pensàvem que freda, jugant al descobert i al fons amb les muntanyes nevades, però res més lluny que la realitat. Va eixir un matí espectacular després del fred dels dies anteriors. Només faltava que l'equip donara la cara davant d'un rival fluix. I efectivament, així va ser, no van abaixar els braços, no va haver-hi nervis, no va haver passotisme, sinó tot al contrari. Intensitat defensiva, ràpids contracolps amb les seues consegüents transicions, i jugades que durant la setmana van estar treballant.

     Efectivament hi ha un as d'ors en el basket i en qualsevol tipus d'esport que diu que com s'entrana es juga, i així ho van fer, més intensitat que en els partits anteriors i canastres amb jugades molt boniques que van finalitzar en cistella. Els parcilaes de (2-12, 0-7, 0-10 i 2-12) en els quatre primers i (0-12, 6-12, 4-13 i 2-7) ho diuen tot.

     Ara arriba el moment de la veritat. Després de la pròxima jornada, ens enfrontarem a Sant Josep i Barri La Llum, ací es decidirà el campionat. Anime Xics que ho esteu fent molt bé.


                                 
Infantil Zonal C:  
NBTORRENT 80 - EDM Picassent 59


     Partit jugat contra un rival que va aconseguir la victòria en l'anada; però aquesta vegada a causa de la nostra millorança en el joc no va poder portar-li-la.

     Eixirem concentrats en el partit, seguint el nostre estil de joc i sense permetre a l'equipe rival anotar una cistella durant el primer quart. Vam mantenir aquest nivell de joc durant tota la primera part arribant al descans amb un avantatge de 12 punts.

     En el cinquè període, ells van eixir molt actius en defensa i es van col•locar a 8 punts, però a partir d'ací, pugarem la nostra intensitat defensiva i dominarem tota la resta del partit.

     Destacar el joc col•lectiu de l'equip i la nostra intensitat defensiva, cal seguir treballant, però aquest és el camí. 


Aleví Autonòmic: 
Piscinas Aqua NB Alzira 55 - NBTORRENT 60



     El partit jugat pels nostres alevins a Alzira esta setmana ha sigut el més emocionant fins ara amb diferència. Com ja vam dir en la crònica anterior, sabíem que als xics d'Alzira li'ls podia guanyar. A pesar que havíem perdut a casa i que ells són els quarts en la classificació. Però els nostres milloren setmana a setmana i sabíem que podíem. I així es va fer. Però no sense patir. Així saben molt millor les victòries.

     Un primer parcial de 2-12 en el primer període podia fer pensar que el partit seria fàcil. Però gens més lluny de la realitat. En el 2n període només vam ser capaços d'anotar 2 punts i en el tercer altres 2. D'esta manera vam arribar al final del tercer període perdent 25-19. No obstant això continuàvem veient que podíem guanyar. Era qüestió d'eixir concentrats tant en atac com en defensa. I així ho vam fer. Al final del Quart període tornàvem a tindre avantatge de 9 punts, que va ser clau per a aguantar fins al final del partit. Però no sense patir. Fixa-vos: 50-51 quan quedaven pocs minuts. Emoció amb tots els luxes. Però un encaixada nostre ens va posar amb 8 d'avantatge, 50-58 que ja vam poder mantindre. Al final, 55-60.

     Alegria amb tots els luxes entre els xavals en la pista i els pares en les grades. Els de Torrent, que no tant els d'Alzira, que van veure com els seus xics perdien un partit amb el qual segurament comptaven com a victòria.

     Ara tenim una jornada de descans i després dos difícils partits contra Xàtiva i Alginet. Però crec sincerament que en estos moments som el quart millor equip i podem ser capaços de guanyar tant al senyor Bosco com a Aldaia més avant. Veurem si es complix i vam remuntar posicions des de la 6a actual.

San pascual 9 - NBT El Drac 50

     Compten els seus partits per victòria. Estos benjamins són una passada, continuen millorant a passos de gegant. Seguixen amb el mateix compromís, mateixa intensitat, no donen una pilota per perduda. Il·lusió, esforç, alegria per competir. Van tancar el marcador en el 4 període de 6 de que consta el partit. Anime xics i seguiu així. 

     En dos setmanes lluitaren contra Montesión i decidiran qui és el campió d'esta lliga."

1 comentari:

Anònim ha dit...

G