Sènior Autonòmic:
NBTORRENT 71 - Amics Castelló 79

Sènior Preferent:
NBTORRENT 48 - Jovens L'Eliana 73

Actituds renovades, il·lusions noves i respostes noves. Este cap de setmana el NBTORRENT ha pogut sobreposar-se a les dificultats que va arrossegant i que a poc a poc va superant i millorant. Pareix que este cap de setmana s'ha vist a un equip més entregat per moments i molt més adaptat a la competició. A pesar de la derrota l'equip no ha perdut la cara en la majoria del partit, aspecte molt important per als nostres.

El partit es va iniciar amb un intercanvi de cistellas entre ambdós equips, inclús el NBTORRENT va començar guanyant els primers minuts, però no va poder continuar la línia positiva d'encert de cara al cércol i va passar factura, permetent així, al rival anotar i complicar la situació del partit.

La zona visitant va ser constant durant tota l'encontre, i es va fer complicat atacar-la a causa de la diferència física i al gran nombre de pèrdues de baló generades per nosaltres mateixos. Açò va fer que els visitants junt amb una ratxa anotadora des de els 6,75 trencaren el marcador amb una diferència d'uns 20 punts dalt, el que va dificultar el partit als nostres que havien de donar més encara per a suplir les carències físiques entre els dos equips. El rival va saber jugar les seues cartes i va aconseguir obtindre avantatges clars de manera que castigaven el cércol dels locals repetidament.

El NBTORRENT, a pesar d'anar en el marcador molt per davall, no va transmetre la imatge de partits anteriors i va aconseguir trobar-se per a continuar progressant en els pròxims partits. Desorientacions defensives a tindre en compte, millora en atac i millora d'actitud d'equip seran les claus per a veure en els pròxims dies les primeres victòries d'estos jugadors.

Junior Preferent:
NBTORRENT 66 - Coinbroker Malilla 58

Partit avançat a la quarta jornada disputat el passat dijous 31 d'octubre en el Vedat Arena.

Pot ser vam començar abans d'hora el Halloween i vam eixir a pista disfresats d'equip sense ambició ni ganes i amb molta desganat. El rival va triar disfresar-se d'equip aguerrit amb moltes ganes de guanyar el partit.

La primera part va estar dominada pel Malilla que dominava el rebot i comptava en 2 o 3 tirs per atac. Dos jugadors seus (34 i 6) mostraren bones aptituts i es feren el amos de l'encontre. Els nostres van sobreviure en el partit gràcies als bons minuts de Miguel López (jugador del junior zonal) en la primera part.

La segona part es va reprendre amb similituds a la primera, pero els de Torrent aprentaren lleugerament l'accelerador i ràpidament se situaren 10 punts dalt gràcies als triples d'Ivan i bona defensa. Després de nou relaxació i un lluitador Malilla torna a posar-se molt a prop en el marcador.

L'últim quart començà igualat però amb una bona llavor defensiva, sobretot de Carles i Ivan, i l'encert final d'Ismael ens donaren aquesta important victòria.

Cal continuar treballant per millorar i sobretot millorar l'actitud i la concentració.

Junior Zonal:
CD Monte-Sion Torrent 80 - NBTORRENT 66

Treball per a Pascu. Estos xics tenen qualitat però pareix que no volen demostrar-la. Igual que en l'últim partit, després d'un període de relaxe es vol arreglar en uns minuts el que s'ha perdut durant tot l'encontre.

L'equip de Montesión es presentava amb set jugadors, la qual cosa feia presagiar el millor per als nostres. El cansament o les faltes minvarien a l'equip contrari. Però res més lluny de la realitat. Van ser els de Monte-Sion els que realitzaven contraatacs i marcaven el ritme del partit i al contrari eren els nostres jugadors els que es carregaven de personals. Tot això per una falta d'intensitat i velocitat que no s'ha d'acceptar en este equip.

Però per a demostrar que el NBTORRENT pot guanyar, després d'un marcador de 59-37 fem un parcial de 3-16, però ací es queda. Reaccionen un poc els de Monte-Sion i la reacció es queda ací.

Molts passes perduts, transicions lentíssimes en atac i en defensa. Els contraatacs del equip local eren per simple velocitat: agafar el rebot i eixir corrent fins a la cistella contrària, no es trobarien per mig a ningú del NBTORRENT. Les ganes que va posar l'equip local va faltar als visitants, que pareix que poden però no volen. Cert que jugar en estes pistes amb poca llum (de nit i amb pocs focus), balons de goma, etc minven les qualitats de l'equip, però llavors cal suplir-les amb intensitat. I no es va veure.

I de nou, el mateix àrbitre que contra San Jose fa dos jornades i de nou tècnica per a Pascu. Crec que l'àrbitre no va estar molt afortunat.

El nostre entrenador té el repte de ficar en cintura a un equip que pot i ha de demostrar més a la seua afició.

Cadet Nivell 2:
NBTORRENT 88 - San José "A" 43

Partit d'eixos que anomenem de transició.

El Sant Josep no va presentar un equip millor que el NBTORRENT i es va veure en la pista.

Mai va haver-hi opció per als de les Escoles Professionals. En un goteig implacable la diferència en el marcador se va anar obrint sense pressa però sense pausa. Els jugadors del NBTORRENT van jugar seriosos però jo diria que sense forçar massa. Va haver-hi minuts per a tots els jugadors i es van poder treballar defenses i atacs.

Els de Sant Josep van posar ganes, però no va ser suficient. De totes les maneres, no cal oblidar que en el seu camp de joc les coses seran totalment distintes. Ens trobarem amb una pista a què ens costa molt acomodar-nos i on el nostre tir exterior no podrà servir de molt i la nostra tècnica es veurà minvada per un sòl esvarós.

Cadet Nivell 3:
NBTORRENT 23 - Berenguer Dalmau A 80

Cal treballar per a millorar.

El partit va començar bé arribant a estar inclús huit punts dalt. Però era només un miratge. En quant els de Catarroja es van assentar en el camp i començar a treballar van aparéixer tots els defectes del NBTORRENT. Eixa diferència inicial es va esborrar en uns 5 o 10 segons de joc. (he dit bé, segons). Érem incapaços de traure de fons després d'encaixar una cistella. Mal passe de servici entregant-lo a l'equip contrari, encaixar cistella i repetir la situació...

Es van perdre moltíssims passes per falta de fluïdesa en els moviments i lentitud en les transicions.

Però açò no ha de preocupar a l'equip: hi haurà rivals més assequibles. Però quan arriben estos, el joc del NBTORRENT ha d'haver millorat. I per a això cal treballar i entrenar. Els mateixos jugadors han de veure que el treball té els seus fruits, han d'assistir als entrenaments i posar intensitat en ells. Els resultats arribaran i amb els resultats la confiança. Amb la confiança el treball i llavors millors resultats.

Així que: A TREBALLAR.

Infantil Nivell 1:
NBTORRENT 78 - CD Calasanz "A" 55

Victòria treballada la del nostre infantil autonòmic enfront de Calasanz. El dissabte 2 de novembre, es va viure al matí un partit interessant, on es van observar aspectes treballats al llarg d'estes setmanes, la qual cosa demostra el treball d'estos jugadors, encara que ha d'anar a més, no podeu conformar amb això.

El partit es va iniciar amb un primer i tercer període molt bo per la nostra part, marcant diferències en el marcador i millorant el joc global del NBTORRENT. Es van prendre bones decisions en atac i en defensa, encara que destacar el gran nombre de perdudes que vam tindre, una cosa que no pot ser permissible i que hem de millorar.

En els següents períodes, Calasanz va continuar desplegant el seu bon joc a base de passes i de molt de moviment, però el NBTORRENT va demostrar també que podia jugar a passar, encara que hem de polir molt més el passe i la precisió del passe per a poder reduir el nombre de pèrdues i ser més efectius. Desorientacions defensives, relaxació i falta de moviment en atac en el quint període va permetre a Calasanz desplegar el seu millor joc sent més agressius i amb millor presa de decisió que els locals, d'esta van arribar a ajustar el marcador abaixant-la 10 punts de diferència i obligant al NBTORRENT  a respondre més agressiu, amb més actitud i amb més decisió de cara al cércol.

Finalment, victòria del NBTORRENT 78-55, nova victòria i noves coses per millorar.