NBTORRENT.COM: Presentació club

Presentació club


Este diumenge hem pogut viure en el pavelló d'El Vedat la gran festa del bàsquet en Torrent.

Quasi tota la família del bàsquet es vestia de llarg per a presentar-se a la seua afició. El Nou Basquet Torrent, la Unió de Basquet Femení, l'Escola amb el col•legi El Drac, Trinitàries, Sant Pascual, i els clubs de Maria Auxiliadora i d'El Vedat van eixir amb els seus jugadors a la pista, però esta vegada no per a jugar a bàsquet, sinó per a presentar-se a la seua afició.


El pavelló d'El Vedat estava pràcticament ple, mil persones, més gent que l'any anterior. Mes gent en les grades i mes gent en la pista. Es presentaven trenta equips de bàsquet. Quasi quatre-cents jugadors.

L'acte va ser tot com permet de ràpid la presentació de tants jugadors. Un a un anaren eixint al centre del pavelló tots els equips presentats acompanyats per la megafonia, que anava anomenant un a un els noms dels jugadors. A continuació es feien la foto d'equip i se sumaven ordenadament als equips ja presentats. Per a no fer patir molt als més xicotets van ser estos els últims a eixir. Es van portar fabulosament i en la seua eixida a pista van omplir d'il•lusió i alegria el pavelló.




Una vegada finalitzada la presentació de tots jugadors i tècnics i amb tots ells sobre la pista, va arribar el moment de les autoritats. Una magnifica representació encapçalada per la nostra Alcaldessa Amparo Folgado ben acompanyada pel president de la FBCV Salvador Fabregat. Amb ells els presidents dels clubs presentats.

Van ser parlant un a un comentant l'important que és el bàsquet i l'important que és el bàsquet en Torrent i congratulant-se de les altes cotes de massa social aconseguides. Es van escoltar paraules d'ànim per als jugadors, però també per als seguidors i tècnics. Es veia el resultat d'un treball ben fet i era notori que alguna cosa està canviant en el bàsquet en Torrent. Pocs esdeveniments poden fer que s'ajunte tanta gent en el pavelló com s'estava veient.








Després de les paraules de les autoritats va arribar la foto de família. Un acte com este ha de tindre una bona rúbrica, i ajuntant als jugadors amb els assistents es va fer la tan valorada foto que tots guardarem amb molt d'afecte en els nostres àlbums de fotos i en la nostra memòria.





Gràcies a tots. Gràcies a tots vosaltres el bàsquet hui és un poc més gran que ahir.


Fotos de la presentació:

     Altre álbum d'imatges (UBF)

La presentaciò a la premsa i web:

     Ajuntament de Torrent.
     Torrent al dia.
     Nou Torrentí