NBTORRENT.COM: Partit ajornat NBTORRENT Infantil vs Valencia

Partit ajornat NBTORRENT Infantil vs Valencia

Partit emocionant des del minut 1 a l'últim.

El NBTORRENT s'enfrontava com a visitant a València Basquet en el partit de volta de la primera fase de grups i contra l'únic equip que havia perdut en el partit de la primera volta. Però l'objectiu no era guanyar, sinó poder competir i segons pareix els nostres van saber competir i aconseguir finalment la victòria amb un resultat 49-57

El partit es va iniciar amb un gran nerviosisme per part d'ambdós equips, la tensió del partit es respirava en cada acció de joc dels xiquets, portant a cometre errors de precipitació en ambdós equips. De fet, el València basket va eixir molt més connectat, sabent a què jugaven i amb molt més ritme que els nostres, però a poc a poc vam ser despertant i assimilant la situació del partit. La diferència en el marcador era mínima sense arribar a superar els 6 punts de diferència en esta primera part, i és que el partit es va traduir en anades i vingudes de cistellas, molta intensitat en defensa i concentració.

A l'inici del quint període i amb els nostres quelcom desmotivats per veure que comencem la recta final del partit perdent, però ací està la màgia del bàsquet, on en tan sols 5 minuts i fent bé les coses poden canviar les tornes. Els nostres van eixir més concentrats amb les piles posades i amb les coses clares, un element important per a continuar competint era ser més durs en defensa, superar els problemes en la pujada del baló i millorar la presa de decisions de cara al cércol. Bé perquè, pareix que en els 10 minuts finals el partit el NBTORRENT va assumir responsabilitat, es vi dalt i va continuar treballant.

Partits d'este tipus ens ajuden a conéixer els nostres errors i és que els vam tindre, però aconseguim quelcom que fins al moment no havíem fet i era que intentàvem solucionar-los sobre la marxa de joc, aspecte molt important. Independentment d'açò, el camí del treball i l'esforç és una senda que este equip no pot ni ha d'abandonar; seguim faltats de ritme en defensa, de concentració i de passes.

Destacar Miguel Palacios per la seua actuació en el partit, però sense oblidar a cada un dels jugadors per la seua energia en el partit. Açò ha sigut simplement un partit, no és res més, el camí és llarg i el treball que queda és molt. A continuar treballant.