NBTORRENT.COM: 3x3 Nadal

3x3 Nadal

Per novena vegada, arribat el Nadal es l'hora del clásic torneig 3x3  organizat pel UBF Torrent amb la nostra col·laboració. Un torneig que ja s'ha establit com una data important del basquet valencià. De fet, la participació enguany va ser de mes de 70 equips. Molts d'ells de jugadors formats en clubs i escoles de fora de la nostra ciutat. Escoles de bàsquet de gran tradició com son: Maristas València, Escolapios (Escuelas Pías), Escola San José, Picanya Bàsquet, Sportiu Xé, EMB Godella... Sense oblidar la cada volta mes gran presencia d'equips de la nostra Ciutat de Torrent: UBF Torrent, NBTORRENT, Escola Bàsquet Torrent, Escola El Drac, Trinitarias, Teresianas, Mª Auxiliadora o San Pascual.



Cinc categoríes per edat: Pre-benjamins, Benjamins, Alevins e Infantils (masculí i femení). Xiquets i xiquetes des dels cinc anys d'edat. Tots disfrutant del bàsquet. Partits a huit minuts, un darrere de l'altre en dos díes a on la pilota taronja va ser la gran protagonista a cada instant. Hem pogut viure de tot. Des de la emoció del mes menuts fins a l'esforç competitiu del infantils. Bàsquet de calitat i en quantitat, no podem demanar més!!!



I tot va a ser posible gràcies al treball que any darrere any està fent el nostre club germà del UBF Torrent. Tant el NBTORRENT com L'ESCOLA BÀSQUET TORRENT vam estar al seu costat en tot el que té que ver amb la organizatció del torneig. I també vam tenir el suport del Excm. Ajuntament de Torrent i la Fundación Deportiva Municipal. Sense oblidar-se de les empreses que ens donem el seu suport econòmic i en material sense el qual sería molt dificil poder organitzar l'event: Caixa Rural Torrent, Logos Consultoría, IPS Prevención, Rasán material esportiu, La Cartuchería, Ecola Infantil Bambú o Coca-Cola.




La edició d'enguany van poder disfrutar d'un nivell de bàsquet molt alt. I el jugadors del NBTORRENT van deixar bona mostra del seu joc. Destacar a Mario Molano que va aconseguir el premi de MVP al millor jugador en categoría Benjamí. Vam tindre presencia de jugadors en el tres equips campions: categoría Benjamí amb els 'FANTASMAS DE TORRENT', en categoría Aleví amb els 'MIAMI CHILDREN' i en Infantil Masculí amb Pedro Bustamante, component dels 'AZPACIKO CONMIGO'. Tot un éxit de participació i de resultats.


La sensació ha sigut tan bona que ja tenim ganes de més.... i la pròxima edició serà la 10!!! esperem que de nou siga un èxit de participació.


Multimedia:


VIDEO DE LA FINAL INFANTIL MASCULINA