NBTORRENT.COM: Tornejos nadalencs

Tornejos nadalencs

El bàsquet no per a ni en nadal. Els nostres Júniors han jugat un important torneig a Godella, els Cadets un altre a Sagunt i els infantils Jovi Merencio i Miguel Palacios han disfrutat també d'estes competicions. A continuació vos vam contar com hi ha anat tot.

Junior:

El nostre equip junior preferent va participar el passat divendres i dissabte en el Torneig de Nadal organitzat pel CB L'Horta Godella.  La nòmica d'equips participants era important (La Salle Palma, EBA Albacete, Albacete Basket, UPB Gandia, el propi Godella i com a convidats i amb accés directe a semifinals el València Bàsquet i UCAM Múrcia)

El primer partit dels nostres fou contra la sensació del torneig, La Salle Palma, un equip amb un físic descomunal i un nivell de joc amb molt de talent. Els de les illes ens passaren per damunt i ens vàren destapar les vergonyes, val a dir que els nostres qüasi ixen a jugar amb la càmera de fotos davant  la qualitat de l'adversari. Una vegada ens vam posar a competir vam fer coses profitoses i vam ser capaços d'anotar 60 punts a aquest equip, cosa que cap equip a la seua lliga havia aconseguit, però vam encaixar 114.

Despŕes de la dutxa i de vore els partits del segon torn ens vam dirigir al menjador del torneig per tal de dinar.

El següent partit del torneig ens enfrontava a Escuela de Baloncesto Albacete, 79-50 fou el resultat d'aquest partit. Només ens poden aprofitar d'aquest encontre el segon i tercer quart ja que el primer i l'últim van ser de relax total per als nostres.

Amb aquestos resultats a la primer fase  vam haver de lluitar per la cinquena o sisena posició amb el Godella Autonòmic. Era el tercer partit en dia i mig i les forces començaven a minvar, Ivan va causar baixa per lesió però era una partit de característiques pròximes a les nostres encara que d'una categoria superior.

Vam manar en el marcador tot el partit malgrat no estar a un bon nivell defensiu  i no dominar gens el rebot però amb moments brillants en atac. Quan el partit entrava en la seua recta final i després de malvaratar més de deu punt de ventaja vam perdre per uns tirs lliures en els últims segons del rival

Finalment sexta posició d'un torneig en el que anàvem a competit i gaudir de la experiència de conviure amb equips d'altres indrets i nivells superiors. Crec que ha sigut positiu i molt beneficiòs per a aquest grup que esperem ens donen moltes alegries! 




Cadet:

Del cadet nivell 3:

EL torneig de Morvedre amb la intencióde treballar on la posició de finalització no era lo més important.

En el primer partit els dos primers quarts vam donar una bona imatge i un bon treball però amb el començament del tercer quart es va juntar la seua pressió tota la pista, la nostra sobre-confiança als veure'ns per dalt del rival i la presipitació ofensiva. En el últim quart calia treballar sense presa i conseguirem aproparnos peró una altra vegada la presipitació en atac ens va distanciar.

En el segon partit sense la mitad del equip, amb set jugadors, donarem la cara fins els quatre últims minuts del tercer quart on va ventaja del rival pasa de tres punt fins al vint i cinf final.


Amb la finalització del torneig fem una reflexió positiva on els jugadors superaren dificultats que fa unes setmanes no superarien, també cal destacar la efectivitat defensiva a l´hora de fer el balanç i la gran unió de l'equip.


Del cadet nivell 2:

El nostre cadet preferent, va tindre un primer partit el dissabte a les 10:00 un partit corretjós i difícil, amb molt de ritme i intensitat. El Pilar va estar barallant i lluitant fins al final, però finalment i gràcies a l'actuació de Manuel que va estar colossal, els nostres rivals no van poder fer res i finalment ens vam alçar amb la victòria 15 dalt.

Només quedava jugar la final l'endemà per a alçar-se amb el triomf del torneig i així va ser, a pesar d'enfrontar-se a un molt bon rival de Morvedre amb un quintet titular fort i amb molt de ritme i encert, però les rotacions nostres van estar millor seleccionades i van ser més efectives. Gràcies a l'actuació d'Andreu amb 24 punts i a l'actuació de Manuel que va aconseguir finalment alçar-se amb també amb el títol de MVP del torneig. Amb esta victòria ens vam proclamar campions del torneig rememorant més d'un jugador dos anys anteriors on ja el vam anar.

Unes festes molt mogudes amb moltes competicions i amb experiències molt positives per als nostres. A continuar disfrutant i barallant en els pròxims mesos per a progressar i continuar aprenent.




Infantil:


Este nadal hem tingut a dos dels nostres jugadors de l'infantil autonòmic Miguel i Jovi disputant un dels tornejos nadalencs més significatius del basket infantil en l'actualitat. I és que en esta edició podem estar molt orgullosos de l'actuació dels nostres dos jugadors en els seus equips respectius, jugant Miguel Palacios amb el València Basket i Jovi Merencio amb el Reial Madrid.

Ambdós dos han firmat una bona actuació i d'assegurança que hauran disfrutat l'experiència al màxim. Per primera vegada per a Miguel esta experiència segons les seues paraules "ha estat molt bé i he disfrutat molt". Miguel es va enfrontar a equips de l'Elit del bàsquet com el Barcelona, però no van poder superar la seua fase de grups per a jugar per llocs més importants, quedant finalment en un molt respectable i acceptable 8u lloc.

D'altra banda Jovi Merencio, en la seua segona visita al torneig, esta vegada amb el Reial Madrid hi ha disfrutat de partits d'alt rendiment, intensos i amb moltes opcions de passar les fases classificacions, però segons pareix en l'encreuament contra l'Escola Arvydas Sabonis va desplegar un joc espectacular i va oferir uns grans moments de joc, on el Reial Madrid va caure tancant-los les opcions d'haver arribat més lluny en la competició, finalment van lluitar pel 5t lloc, el qual van aconseguir.

Ambdós experiències, esperem que des del NBTORRENT vos hagen servit, ho hàgeu disfrutat i ho recordeu per sempre, que es convertisca en motivació per a continuar treballant igual que ho esteu fent. Des d'ací, enhorabona.