NBTORRENT.COM: Lliga Valenciana: C.B. XIRIVELLA 48 - N.B. TORRENT 78

Lliga Valenciana: C.B. XIRIVELLA 48 - N.B. TORRENT 78

C.B. XIRIVELLA 48 - N.B. TORRENT 78

Segona jornada de lliga valenciana. Partit sense massa història un diumenge de vesprada. Els torrentins començaren amb una miqueta més d'espenta però cap equip estava allò que es diu encertat (8-15). En qualsevol cas, Xirivella sobrevivia gràcies a alguns triples i els torrentins fallaren moltes cistelles fàcils. La pressió dels visitants va donar al principi bon resultat impedint als locals passar de mig camps però aquesta intensitat ràpidament es traduí en un munt de faltes. Al descans, 26-39.

La segona meitat va continuar amb la mateixa història: n'hi hagueren variants defensives i en atac els dos equip viviren minuts de sequera i descontrol. Al final Xirivella es va rendir i la diferència no fou més ampla perquè els torrentins tornaren a fallar molts tirs lliures, encara que no tants com la setmana passada (48-78).

Fou un partit típic de pretemporada amb molt minuts per a tothom i on es va notar que el rival era d'una categoria inferior, encara que la superioritat dels torrentins no va ser clara fins a la segona meitat. En qualsevol cas, hi hagué una millor actitut sobre la pista, en comparació a l'anterior partit. Tot i això, la pretemporada avança i va sent temps d'anar afinant per a l'estrena lliguera.