NBTORRENT.COM: Cróniques 07 - 12 - 2014

Cróniques 07 - 12 - 2014

Sènior Autonòmic:
NBTORRENT 83 - C B C Manises 70

Partit de 25 minuts, que és allò que els va aguantar el físic a la colla de veterans de Manises. Amb només 6 jugadors i complint els pronòstics de defensa en zona 39 minuts, Manises es va tancar en zona 2-3 sense eixir més enllà del tir lliure, desde el primer minut. En atac els visitants ho fiaren tot a la clase superior dels seus 3 veterans històrics de Mislata: Néstor, Óscar i César. A la mínima que l'equip torrentí els ofegava un parell de minuts i aconseguia anotar fàcil, la diferència al marcador se n'anava per damunt de +10, però no va ser fins al 3er quart quan el partit es va trencar definitivament. L'ofici dels veterans de Manises, uns àrbitres amb ganes de complicar-se la vida i la falta de concentració en un partit amb l'ambient gelat, més encara als últims minuts, van permetre als visitants maquillar una miqueta el resultat final.

Cal destacar el partit increïble de Javi Santamaria, absolutament  colosal, esmaixada inclosa. També estigué molt actiu Rubén Humada i no podem oblidar a Pedro Barra, que va aprofitar cada segon que va estar en pista.

La pròxima setmana l'equip visitarà de nou el pavelló del Cabanyal per a enfrontar-se al sempre dur equip del Grao, ple de veterans. Encara que la derrota de Sedaví davant Moncada deixa un marge de 2 victòries entre l'NB Torrent i els següents classificats no cal adormir-se perquè la lliga és molt llarga.

Sènior Preferent:
VUB Esportiu Quartell 80 - NBTORRENT 72

L'equip seguix sense trobar la recompensa de la victòria, però no cal negar-los que la línia de treball la mantenen. Bon nivell d'intensitat en el joc i amb millors decisions en l'atac. Només cal corregir aspectes de concentració que patim en alguns minuts i que ens castiguen amb parcials en contra que després ens costa recuperar.

El partit d'esta setmana va ser complicat a l'enfrontem a un equip ple de jugadors amb molt nivell i experiència. I a l'afrontar-ho amb prou baixes de jugadors importants. Però vam donar el màxim fins al final i vam tindre les nostres opcions d'emportar-nos el triomf. La setmana que ve ho tornarem a intentar, segur.