NBTORRENT.COM: Cròniques 01 - 02 - 2015

Cròniques 01 - 02 - 2015

Sènior Autonòmic:
Bàquet Alcasser 51 - NBTORRENT 86

Derbi comarcal en el Cassalla Arena d'Alcàsser. Sorpresa de benvinguda: l'entrenador i la meitat dels jugadors del Sènior B d'Alcàsser són torrentins i exjugadors de l'NBT. Guanyaren. Rubén, Sergio, Adolfo, David...són tots molt bona gent.

Alcàsser començà amb tota la intensitat en defensa que li van permetre els àrbitres, al principi una miqueta excessiva. Aquest fet, unit a què els torrentins es precipitaven en atac, estaven en defensa a veure venir als locals, no tenien el dia amb els triples i Alcàsser aprofità els regals dels seus veïns, feu que el marcador al final del 1er quart fóra favorable a Alcàsser 16-15. Els torrentins es mantenien gràcies a la superioritat de Ferran Roig i Javi Santamaria, dins com fora, però no va ser fins als últims 3 minuts del quart (22-27) quan el líder donà la primera espenta, a partit de la pressió, destacant Ismael Cervera i Francis Navarro. Al descans, 27-43.

En el 3er quart, els visitants estigueren bordejant els +20 de diferència però Alcàsser no volia rendir-se, i fins i tot guanyaren aquest parcial (43-58). En qualsevol cas, la resistència dels alcasseros es vingué abaix de sobte gràcies a un parell de minuts bojos d'Antonio Téllez, que va ficar tot el que havia fallat fins aquest moment (45-70). A partir d'ací, van bastar la solidesa de Jesús Hidalgo en la zona, la direcció de Tomás Bautista i l'encert de Vicent Trawick per a conclure amb tranquilitat el partit.

Ja sumen 15 les victòries de l'equip entrenat per Ximo Agapito, que continua resolvent els seus partits amb relativament bon joc i prou solvència. Encara és massa prompte per a cantar-ne ascens i allò més important ara és mantindre la concentració en el treball de cada setmana, que és la millor forma de disfrutar i guanyar.

Volem també felicitar als júniors, que han alcançat un objectiu que el club no aconseguia des de fa 13 anys: pujar a Autonòmica. L'última generació que aconseguí aquesta fita fou la dels nascuts al 84, de la qual tenim encara una bona representació en el primer equip amb Chus i Ferran. També van col-laborar en aquell ascens Paco Belloch i el nostre jugador profesional preferit Víctor Hidalgo (els dos encara massa joves, llejos i dolents, en comparació amb les seues aptituts actuals). L'ascens d'enguany significa moltes coses: principalment, en allò que toca al primer equip, que el relleu existeix, està ahí demanant una oportunitat i és de qualitat.