Cròniques 11 - 10 - 2015

Sènior primera Divisió
NBTorrent 74 - El Pilar A 69

Esperadíssima estrena lliguera de l'equip torrentí en la seua tornada a Nacional després de dos anys de reflexió i poc patiment en Autonòmica.

I patiment es va viure al llarg de tot el primer partit en casa perquè El Pilar fou un rival molt dur i competitiu. Des del primer minut va quedar clara la forma de jugar de El Pilar, amb un base rapidíssim que penetrava i a partir d'ahí es dedicava a traure'n benefici d'aquestes situacions. Els torrentins, potser sense massa ordre, es mantingueren en atac gràcies a l'encert de Ruben y Pablo P. Al final del 1er quart, 15-15. Al 2on quart El Pilar se n'anà 18-30, però l'eixida de Ferran va donar-ne als locals avantatge en la zona, cosa que aprofitaren per a apropar-se al marcador a poc a poc, encara que El Pilar arrivà per davant al descans (31-34).

Els visitants començaren el 3er quart més enxufats i Ximo hagué de demandar temps mort per a fer espabilar l'equip. Els torrentins tornaren a remuntar i als últims minuts del quart Ismael tornà a ser Ismael i a base de tirs lliures i qualitat individual, posà a l'equip taronja per davant al marcador (57-51). L'últim quart fou d'infart. Amb la direcció de Vicente i la qualitat de Javi, espectacular tot el partit, atacar la zona de El Pilar no va constituir cap problema. El problema era que en defensa els visitants continuaven clavant bons tirs o aprofitant quealsevol pilota que rodava per la zona per a terminar fent cistella. A pesar d'això, els torrentins sempre es mantingueren per davant perquè Antonio i Ismael visqueren minuts finals d'increible encert. Amb 9 segons i havent de traure de banda, El Pilar tenia la possibilitat d'empatar (72-69), però una gran defensa de Pablo P. sobre el base visitant va impedir que El Pilar posara la pilota en joc i els àrbitres xiularen 5 segons i possessió perduda. Sense dubte, una infracció poc habitual, però que és possible que els visitants cometeren. A continuació va rebre Ferran, qui va patir una falta ràpida, però al pívot torrentí no li tremolà la mà i així es va tancar el partit.

En tota la temporada passada no es va viure una vesprada de bàsquet tant intensa com aquesta. Enguany no s'aconseguirà el ple de victòries, però el nivell dels rivals permet disfrutar més dels partits, que de vegades terminaran bé com el dissabte passat, i de vegades terminaran no tant bé. A més, cal destacar l'extraordinari aspecte que presentava la graderia del pavelló El Vedat. També és cert que n'hi havien tantes càmeres de video (de gent d'equips rivals) que això pareixia més una boda que un partit de bàsquet.

Sènior Preferent
CB Puerto 38 - NBTorrent 50

No serà fàcil el repte del nostre senior preferent per a esta temporada. Disposem d'un equip tan jove que haurem de superar l'handicap físic i d'experiència en cada partit. Pel que començar la temporada oficial amb una victòria sempre dóna un bé suport al projecte.

El partit va transcórrer amb comoditat en el primer temps, sobretot per la bona labor en defensa del primer quart. El marcador el descans es va tancar amb 17-33 al nostre favor.

Després del descans, els porteños van eixir amb més decisió, buscant imposar la seua superioritat física. Però aconseguim superar el tercer quart mantenint una renda per damunt dels 10 punts.

L'últim quart va ser un calc del tercer, sumant la nostra primera victòria i aportant al grup bones sensacions que esperem es repetisquen cada partit

Junior Autonòmic
NBTorrent 59 - Picken Benimaclet 64

Junior Zonal
Beniparrell Albal 94 - NBTorrent 41

Cal pensar que açò ocorre en els esports d'equip. A vegades es contagia el bon fer però altres vegades es contagia la lentitud, falta de concentració i falta d'intensitat.

Partit per a oblidar on estos xics no van mostrar el que poden fer. Ja s'han fet partits de pretemporada i se li han vist bones maneres a este equip que no van aparéixer en cap moment en este partit.