Cròniques 11-11-2015

Infantil N1

NBTORRENT 72 - C.B. Alginet 60

Al segon partir ha arribat la nostra primera victòria 2015-16.
Des d’un començament, es va palpar que els dos equips tenen un nivell molt semblant, cosa que va provocar un inici de partir molt equilibrat, amb un 7-7 al finalitzar el primer període. Esta mateixa dinàmica va continuar durant el segon quart, punt dalt, punt baix. Finalment, en acabant este període l’electrònic reflectia un ajustat 15-14.
El començament del tercer període va ser vibrant per part dels nostres xics, amb una gran intensitat defensiva, que va provocar que ens despegàrem amb un 27-19, cosa que es va tirar per terra només un període després. De fet, el quart va ser molt dolent, amb un nefast parcial per a Alginet de 2 a 15 en els 5 minuts de joc. Esta dinàmica continuar en el cinquè, l’equip no donava en la tecla per a revertir eixa situació.
Però, per a agradable sorpresa de tots el presents, entre el període 6 i 7 els nostres xics, plens de confiança i bravura, van protagonitzar una remuntada increïble, amb un parcial de 22-0 per als nostres interessos, cosa que va fer que el marcador capgirara i reflectira un 60-52 en acabar el seté període. En l’últim període els nostres xics van saber gestionar la situació i jugar amb el marcador, cosa que va fer que el partit acabara amb el definitiu 72-60.