NBTORRENT.COM: Croniques 04-10-2015

Croniques 04-10-2015

Ja tenim en marxa les competicions oficials... torna la lliga al Vedat Arena

Infantil N1  NBTORRENT 41 - Denia 90

No hem tingut el començament esperat en l’inici d’esta temporada en la categoria

d’autonòmica. Hui ens ha visitat un equip molt potent, flamant campió de la Lliga Valenciana,

aconseguit només 24 hores abans del nostre partit.

Des d’un principi s’ha vist un equip físicament més potent que el nostre, aspecte este,

que unit als nervis inicials presents en els nostres xics, ha portat a que l’electrònic reflectirà un

aclaridor 0-14 d’inici. De fet, no ha sigut fins el minut 7, quan hem pogut obrir la llanda del

rival, amb un parcial nostre de 4-0. Finalment, el resultat després del primer quart era d’un 4-

El segon quart ha sigut dolent per la nostra part, amb un parcial quasi definitiu que ha

llastrat qualsevol esperança de remuntada (0-15). Les distàncies s’han anat ampliant, fins

arribar al final del tercer quart amb un 11-40.

La resta del partit ha sigut relativament equilibrat, sense parcials destacables en un o

altre bàndol, cosa que ha provocat que s’anara ampliant la diferència, però més poquet a

poquet, fins a arribar al resultat definitiu de 41-90.

Encara que no ha sigut el millor inici, els nostres jugadors aniran prenent-li la mesura a

la categoria i agafant l’experiència necessària que, a dia de hui, no tenen. És un equip en el que

dos terceres parts de la plantilla és de primer any. Amb la qual cosa, ànim i per els següents!!!.