NBTORRENT.COM: Cròniques 04 - 05 - 2014

Cròniques 04 - 05 - 2014

Sènior Autonòmic:
NBTORRENT 70 - Oliva 71

Primer partit de la fase d'ascens a Nacional. Com sol ocurrir en aquestos casos, fou un partit de molts nervis i poc encert, però l'emoció del moment ho compensava tot.
Oliva ixqué més enxufat i des de l'inici va anar per davant al marcador (0-5). Els torrentins no se'n vingueren abaix i a base de triples agafaren l'aire al partit (11-10), malgrat que Oliva va terminar guanyant el quart (12-15). El 2on quart fou una continuació del primer, amb Oliva jugant molt anàrquic i Torrent que no es trobava còmode en la pista. Al descans 27-35.

Des del començant del 3er període els visitant rondaren els 10 punts d'avantatge. Les variacions defensives dels torrentins eren resoltes per Oliva a partir de les individualitats del seu jugador franquícia (nº9) i l'encert en el tir exterior dels seus alers. Els locals s'esforçaven per acostar-se (41-44), però Oliva sempre acabava per recuperar l'avantatge. Aquest quart terminà 41-48.
L'últim quart fou una successió d'intents dels locals de remuntar. Cada volta que aconseguien acostar-se a tir de triple, Oliva reviscolava i en un minut tornava a anar-se'n. I així una i altra volta. L'última a falta de 3 minuts amb 56-65. Els torrentins saberen aguantar la pressió des de la llínia de tir lliure i dos triples estratosfèrics de Francis Navarro en els últims dos minuts deixaren el marcador en empat a 70 a falta de 10 segons. Aleshores un dels àrbitres va decidir que s'estava fent massa tard i passara el que passara no havia d'haver-hi pròrroga i quan quedava només 1 segon xiulà una falta increíble que ningú en tot el pavelló, tret d'ell mateix, va veure, quan un aler d'Oliva penetrava a la desesperada xocant contra tres jugadors torrentins. El jugador fallà el primer però ficà el segon i partit acabat per a alegria dels visitants i principalment d'aquest àrbitre. No cal dir el seu nom, però sí destacar que era el més veterà de la parella, i que tothom present recordarà sempre la seua cara com a conseqüència de la infàmia que va cometre aquesta vesprada de dissabte.

Entre els torrentins cal destacar a més de l'imprescindible Javi Santamaria, l'espectacular partit que completaren Francis Navarro i Yago Olivares. Per la seua part, Antonio s'acomiadà del pavelló El Vedat amb 17 punts.

Entre els visitants van destacar el ja esmentat nº9, gairebé imparable encarant des de fora, i la bona mà demostrada per tots els seus exteriors, especialment el nº4. D'altra banda, també cal destacar al seu base nº16, el qual aprofitava qualsevol oportunitat de contacte per a regalar-ne colzades o manotades. Una vegada és casualitat, dos al mateix partit no. I dos foren els jugadors torrentins que defenent a aquest jugador acabaren amb un pòmul obert. Mai hi havia falta i sempre demanava perdó, però és molt trist que l'actitut antiesportiva d'un jugador contamine l'imatge de tot l'equip i del club que representen.

Encara que Oliva anà per davant gairebé tot el partit, podria haver guanyat qualsevol dels dos equip. Per desgràcia els àrbitres es convertiren en protagonistes principals, cosa mai dessitjada en cap partit. En qualsevol cas, les més de 300 persones que decidiren acompanyar a l'equip torrentí disfrutaren d'un partit molt emocionant i se n'anaren a casa tristos per la derrota però contents perquè el seu equip no es va rendir mai a pesar de què el partit es posà molt negre en algunes fases. Volem agrair especialment el seu suport a tots els pares i mares de jugadors de la pedrera, als cadets que feren soroll amb els tambors, als ex-jugadors que no volgueren perdre's un partit tant especial i a les xiques de l'UBF.


No està tot perdut i l'equip de Ximo Agapito ha de centrar-se ara en el segon i últim partit d'aquesta fase, en Tavernes de la Valldigna el pròxim diumenge. Ja no depenen d'ells mateixos però una victòria en Tavernes en donaria opcions als torrentins, a l'espera del tercer partit de la fase, entre els altres dos equips. De segur que serà un partit igual d'emocionant i dur com el del passat dissabte. No obstant, el nostre Sénior ja juga sense cap pressió i potser això li ajude a recuperar l'excel.lent nivell de joc dels últims mesos de lliga.






TF Junior Zonal:
NBTORRENT 47 - CB Jovens L'Eliana 69

Primer partit del nostre junior zonal, que malgrat les baixes i els pocs entrenaments que havien realitzat a competit contra un bon rival. El partit va començar amb fortes defenses i poca anotació, fins que l'equip contrari va pujar el ritme anotador, acabant el periode amb una diferència propera als deu punts. Vam seguir lluitant sense perdre-li la cara al partit, encara que la diferència anava augmentant. 

Després de la xarrada de mitja part, eixirem més encertats que ells, i aconseguirem remuntar, fins a deixar la diferència en 7 punts. Al final un parcial en contra del NBTORRENT, va fer que resultara una derrota molt engruixada.

Cal seguir treballant i desitjar una ràpida recuperació als lesionats. A top!




TF Cadet Especial:
Maristes 31 - NBTORRENT 72

Partit sense molta història el jugat el dissabte en el col•legi dels Maristes a València.

Els xics de NBTORRENT eren clarament superiors als locals i això es va demostrar en la pista de joc. Va haver-hi minuts per a tots i es van poder estudiar noves possibilitats de joc.

Potser el major dels problemes va vindre pel sòl lliscant del camp de joc a què els locals pareixien tampoc estar molt acostumats. Els parcials (10-17)(2-13)(10-22) i (9-20) ho diu tot.








9 comentaris:

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Aficionat neutral ha dit...

La veritat que jo vaig poder disfrutar de un bon partit. Em vaig enterar eixe mateix matí del partit, i em vaig acostar al pabelló.
En principi no anava amb ningún dels dos equips, però a mesura que avançava el partit tenia clar que volia vore un final apretat com el que va ser.
En primer lloc dir que el Oliva em va parèixer un equip superior al Torrent, però l'encert i l'actitud dels de Torrent va igualar les coses, i qualsevol mereixia guanyar.
En el comentari hi han coses que com ha aficionat al basquet no m'agraden. En primer lloc el tracte al àrbitre, ja que encerte o s'equivoque tots som humans, i no és just descarregar tota la culpa de la derrota en els arbits. En segon lloc no crec que fora un partit excesivament dur per part de ningun dels dos equips, i el comentari del partit deixa caure que va haber agresivitat al camp. Jo sincerament vaig disfrutar veient estos dos gran equips i l'afició de Torrent tan entregada, un plaer.
Respecte a la falta final, he vist el vídeo que heu penjat, i crec que queda prou clar que és falta. Cert que el base rival buscar el contacte, pero el jugador defensor fa la falta i es veu prou clar. Enhorabona als dos equips.

Anònim ha dit...

Tindria que fer les cròniques algú que sapia de bàsquet. La falta és tonta però clara

Anònim ha dit...

Menys mal q era base perque si arriba a ser pivot es carga a mig equip!!!

Oscar Jugon ha dit...

Sinceramente he visto el video 4 veces y no se porque se dice que no es falta cuando es clarisima, otra cosa es que se pite o no, en este caso si que se pito y ole ahí los h... del árbitro por hacerlo, porque lo normal es tragarse el silbato y más cuando perjudica al equipo de casa... pero la falta la ve cualquiera que sea imparcial otra cosa es que si me la pitan a mi conforme esta la situación del encuentro me parezca una p..ada y arme el espectáculo. Eso por una banda, por otra ¿el 16 del Oliva antideportivo y agresivo? ¿se cargo a 2 rivales? ¿puedes escanear y colgar los 2 partes médicos que así lo atestigüen? Por favor, un poco de cordura. Yo una vez lesione a 2 jugadores sin tocarlos, vinieron a defenderme y se doblaron el tobillo ellos solitos y todo el pabellón entro en cólera ¿que culpa tuve yo? pues la misma que el nº16 del Oliva, ninguna, esto es un deporte y hay riesgos y a veces ocurren estas cosas... otra cosa es que fuera una acción con intención de hacer daño ¿lo fue? me parece que no.
Bueno, suerte para el partido de Tavernes.

anonimo ha dit...

Se ve bastante claro que hay falta, una pena el error defensivo porque podiamos haber ganado en la prorroga

Anònim ha dit...

La falta es falta, tu mateix penjes el video per demostrar que no tens massa idea. A partir d'ahí tot el teu comentari, sobre tot respecte als jugadors d l'Oliva i de l'arbit no li se pot donar massa valor.
Jo vaig vore el partit, molt bo i intens,pero no agresiu per part de cap jugador. Si algu podia queixar-se dels arbits seria Oliva, dons durant tot el partit va estar més riguros en les faltes de l'Oliva q en les del Torrent.
Si el partit va ser com tu dius com es que no es va pitar cap antiesportiva?

Anònim ha dit...

Jugador atacante entra cargando con el hombro,defensor del 1x1 lo aguanta y sale despedido,carga legal?,Defensor que hace la ayuda recibe el impacto en la parte central de su cuerpo.
El que haya jugado a esto sabe que con ese contacto que por inercia natural se suele bajar los brazo del impacto,de personal clara nada

Anònim ha dit...

yo no se donde ves tu la carga con el brazo,..